Interim HR Consultant

Op zoek naar een interim HR consultant?

Bent u op zoek naar tijdelijke ondersteuning op uw HR afdeling en werkt u met de software van
ADP, RAET, AFAS, Nmbrs, SAP, Talentsoft, Sympa, Workday, Exact, Centric, PointlogicHR, Loket, Unit4 en SD Worx?
PHOCUS heeft voor u ervaren interim HR consultants beschikbaar.

Een HR consultant inhuren

De wereld om ons heen veranderd en wordt complexer. Denk aan de aanhoudende wijzigingen in ons HR vakgebied en administratie en ook internationalisering. Daar komt bij de behoefte van werkgevers én werknemers aan flexibiliteit. Hierdoor neemt de vraag naar maatwerkoplossingen toe en zijn standaard oplossingen niet langer dé oplossing. De interim HR consultant  voorziet in deze behoeften.

Door de flexibilisering en ook de steeds beter wordende technologie en informatie zien we organisaties automatiseren, digitaliseren en medewerkers verder professionaliseren. Om gewoon je werk te doen wordt er steeds meer van je gevraagd. We wíllen immers alles uit de situatie en uit onszelf halen. Dat ook de HR professional uitgedaagd worden, past dan ook bij de huidige tijdgeest. Een oplossing die in ieder geval past is werken als, of met een, interim HR professional.

 

Neem contact op

Zie ook: Interim Salarisadministrateur

 

Volg PHOCUS op Social Media:

 

INTERIM HR CONSULTANT?

hr en salaris 2

Het zeer belangrijk dat iedere organisatie een perfecte HR afdeling heeft. Het totaal aan Human Capital en de hierbij behorende tarieven zijn vaak de grootste kostenpost binnen organisaties.

Een perfecte HR afdeling staat of valt bij het uitvoeren van haar missie om de strategische doelen van de organisatie te behalen. Zo zorgt zij voor de instroom van de juiste mensen, onboarding, draagt bij aan “binden en boeien” van de huidige werknemers, ontwikkeling, informeert het de directie over het Human Capital, etc.  De visie, kennis, ervaring en passie van de HR consultant die hieraan werkt heeft een directe bijdrage aan het resultaat van de organisatie.

 

Daarom maken we ons hard voor het juiste talent op de juiste plaats, een perfecte match! Niet zelden is deze perfecte match in de vorm van een interim HR consultant.

BEN JIJ INTERIM HR CONSULTANT?

Allround, pragmatisch en resultaatgericht

slider_img3

Ben je een HR professional en werk je op interim basis? Dan ben jij opzoek naar die interim klus waar je iedere dag met plezier naartoe gaat. Een opdracht waar jij je kennis en passie mag toepassen en waar je kunt uitblinken door je ervaring te delen.

Door onze prachtige portefeuille met opdrachtgevers hebben we altijd snel een ideale HR’klus’ voor je.

OPZOEK NAAR EEN INTERIM HR CONSULTANT? 

Heeft uw organisatie tijdelijke behoefte aan ervaring, kennis en kunde? Of heeft u tijdelijk ondersteuning nodig op de HR afdeling en/of -administratie? Maak dan gebruik van onze interim HR consultants. Snel een ideale match is niet altijd eenvoudig. Want een goede interim HR consultant zit nooit lang zonder werk. We doen er alles aan om de continuïteit van jouw HR afdeling perfect te borgen.

Een interim HR consultant heeft u  bij PHOCUS snel en eenvoudig geregeld.

Wilt u meer weten over het tijdelijk inhuren van een interim HR consultant? Neem vrijblijvend telefonisch contact op via 0172 – 51 99 00 of via Neem contact op

Diensten en oplossingen van PHOCUS

Talent Search | Interim en Consultancy | Implementatie | Software HR en Salaris | Uitbesteden | Processen | HR- en Salarisscan

Elzenlaan 1-B
2481 LZ Woubrugge
+31 (0)172 519 900
advies@phocus.nl