Interim Salarisadministrateur

Op zoek naar een interim salarisadministrateur?

Bent u op zoek naar tijdelijke ondersteuning op uw salarisadministratie en werkt u met de software van
ADP, RAET, AFAS, Nmbrs, SAP, Talentsoft, Sympa, Workday, Exact, Centric, PointlogicHR, Loket, Unit4 en SD Worx?
PHOCUS heeft voor u ervaren interim salarisadministrateurs beschikbaar.

Neem contact op

Deskundige payroll consultancy

Doel van onze bemiddeling is om een salarisadministrateur te leveren die de vacature op uw salarisadministratie tijdelijk of vast kan invullen. Onze payroll consultants inventariseren welke salarisadministratieve kennis u nodig heeft. Daarnaast kijken we ook welke deskundigheid u mogelijk kunt gebruiken op het vlak van financiële administratie, pensioenen of andere arbeidsvoorwaarden.

Naast de kennis matchen de persoon die past binnen uw organisatie en of deze de juiste communicatieve vaardigheden bezit. Zo zorgen wij ervoor dat u de kandidaat krijgt die past bij uw bedrijf. Voor tijdelijke opdrachten hebben we naast onze eigen professionele salaris consultants ook een groot netwerk van tijdelijke projectmedewerkers (zzp-ers) die we kunnen inzetten.

Salarisadministrateurs met actuele kennis

Bij PHOCUS beschikken de ervaren payroll consultants altijd over actuele kennis op hun vakgebied die noodzakelijk is om tijdelijke opdrachten succesvol uit te kunnen voeren. Door hun ervaring zijn zij ook getraind in bijvoorbeeld het meedenken over mogelijke verbeteringen van salarisadministratieve processen, zodat ze van toegevoegde waarde zijn! Voor het waarborgen van de  kwaliteit staan alle salaris consultants van PHOCUS ingeschreven in het Nirpa register.

Onze salaris consultants hebben alle hun eigen specialiteiten en ervaring. Dit kan kennis en ervaring zijn van een bepaalde branche (bijvoorbeeld overheid, zorg en/of bedrijfsleven) tot kennis en ervaring van verschillende HR- en salarissoftware pakketten zoals van ADP, RAET, AFAS, Nmbrs, SAP, Talentsoft, Sympa, Workday, Exact, Centric, PointlogicHR, Loket, Unit4 en SD Worx?

Neem contact op

Altijd een oplossing die bij u past

Als u op zoek bent naar een tijdelijke salarisadministrateur, zoekt PHOCUS voor u een salarisadministrateur die bij uw wensen aansluit. Door onze jarenlange ervaring met alle facetten van salarisadministratie kunnen wij uw wensen vertalen in specifieke vaardigheden en kennis die verder gaan dan de doorsnee eisen van een functieprofiel. De invulling van tijdelijke salarisadministratieve vacatures is maatwerk en geen standaard oplossing!

Onze jarenlange salarisadministratieve ervaring maakt ons tot een intermediair die alle specifieke kenmerken van de salarisadministratie kent. Wij zijn daardoor een gewaardeerd partner voor onze opdrachtgevers.

We zoeken naar de oplossing die bij uw bedrijf past. We kunnen een medewerker leveren op tijdelijke interimbasis en/of een wervings- en selectietraject starten.

Hieronder een aantal voorbeelden van onze eigen medewerkers;

    • voor een organisatie, in verband met een fusie, heeft PHOCUS een salarisadministrateur geleverd die de samenvoeging van de salarisadministraties in goede banen heeft geleid;
    • voor honderden bedrijven heeft PHOCUS, in verband met ziekte, per direct voor tijdelijke vervanging gezorgd;
    • voor tijdelijke ondersteuning in verband met een reorganisatie en het opzetten van een Shared Service Centre heeft PHOCUS drie salarisadministrateurs en een HR projectleider geleverd.;
    • PHOCUS heeft bij een grote verzekeringsmaatschappij in Nederland (5.600 medewerkers) ondersteund bij de implementatie van een nieuw HR- en salarissysteem.

Neem contact op

Zie ook: Interim HR-consultant

 

Volg PHOCUS op Social Media:

 

Diensten en oplossingen van PHOCUS

Talent Search | Interim en Consultancy | Implementatie | Software HR en Salaris | Uitbesteden | Processen | HR- en Salarisscan

Elzenlaan 1-B
2481 LZ Woubrugge
+31 (0)172 519 900
advies@phocus.nl