Interim Salarisadministrateur

Op zoek naar een interim salarisadministrateur met Nmbrs kennis?

Bent u op zoek naar tijdelijke ondersteuning op uw salarisadministratie en werkt u met de software van Nmbrs?
PHOCUS heeft voor u ervaren interim salarisadministrateurs beschikbaar.

Neem contact op

 

Kracht van dé Nmbrs specialist

Om de salarisadministratie binnen uw bedrijf overzichtelijk te houden, maakt u hoogstwaarschijnlijk gebruik van een softwarepakket van één van de grote spelers op de markt, zoals Nmbrs. U wilt natuurlijk dat uw tijdelijke interim salaris consultant goed Nmbrs overweg kan, en daarom heeft u een Nmbrs Specialist nodig. Als u PHOCUS inschakelt, weet u zeker dat u precies vindt waar u naar zoekt. Wij beschikken over een groot aantal eigen interim salarisadministrateurs en salaris consultants. En niet onbelangrijk! Binnen PHOCUS werken we al vanaf 2005 nauw samen met Nmbrs.

PHOCUS en Nmbrs

Bij PHOCUS voeren we al sinds 2005 interim opdrachten op de Nmbrs software. Binnen de Nmbrs software hebben we al honderden implementaties uitgevoerd. Wij kennen de Nmbrs software als geen ander. Voor onze interim dienstverlening hebben we enkele speerpunten. Ten eerste, en misschien wel belangrijkste, is dat wij een methode hanteren waarin een persoonlijke benadering centraal staat, zowel naar onze kandidaten als naar onze opdrachtgevers. Wij geloven dat we alleen de perfecte match kunnen creëren als we de beide partijen goed kennen. Van onze mensen weten hoe het zit hun kennis, ervaring en vaardigheden en niet onbelangrijk voor een opdracht hun karakter en persoonlijkheid. Daar staat tegenover dat we van onze opdrachtgevers willen weten hoe de bedrijfscultuur is. We vergroten de kans van slagen als we tussen uw tijdelijke interim salarisadministrateur of interim salaris consultant een goede match maken. Met PHOCUS is uw continuïteit op de salarisadministratie geborgd en staat u er niet alleen voor.

Salarisspecialisten met actuele kennis

Bij PHOCUS beschikken alle payroll consultants altijd over actuele kennis op hun vakgebied die noodzakelijk is om tijdelijke opdrachten succesvol uit te kunnen voeren. Door hun ervaring zijn zij ook getraind in bijvoorbeeld het meedenken over mogelijke verbeteringen van salarisadministratieve processen, zodat ze van toegevoegde waarde zijn! Voor het waarborgen van de  kwaliteit staan alle salaris consultants van PHOCUS ingeschreven in het Nirpa register.

Onze salaris consultants hebben alle hun eigen specialiteiten en ervaring. Dit kan kennis en ervaring zijn van een bepaalde branche (bijvoorbeeld overheid, zorg en/of bedrijfsleven) tot kennis en ervaring van verschillende HR- en salarissoftware pakketten zoals van Nmbrs.

Uw perfecte Nmbrs Payroll Specialist

Door onze focus op het persoonlijke aspect, in combinatie met onze eigen professionals en ook ons uitgebreide netwerk in de wereld van de salarisadministratie, geloven en beloven wij wij dat we voor uw bedrijf de ideale Nmbrs Payroll Specialist zijn.

Samen komen we tot de beste match

Enthousiast geworden? Wij ontmoeten u graag voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek! Om een gesprek aan te vragen, of als u meer informatie wilt over onze diensten, kunt u terecht op onze contactpagina.

Ben je een Nmbrs Payroll Specialist en wil je via PHOCUS aan de slag? Ook met jou komen we graag in contact.

 

Op locatie en op afstand

Onze kracht zit in de verbinding en we vinden het belangrijk dat we zichtbaar zijn, dichtbij en makkelijk benaderbaar. In de praktijk betekent dit dat wij zowel op locatie als op afstand werken. Door deze combinatie van werken bereiken we eveneens dat we goed weten wat er speelt binnen een organisatie.

Neem contact op

Altijd een oplossing die bij u past

Als u op zoek bent naar een tijdelijke salarisadministrateur, zoekt PHOCUS voor u een salarisadministrateur die bij uw wensen aansluit. Door onze jarenlange ervaring met alle facetten van salarisadministratie kunnen wij uw wensen vertalen in specifieke vaardigheden en kennis die verder gaan dan de doorsnee eisen van een functieprofiel. De invulling van tijdelijke salarisadministratieve vacatures is maatwerk en geen standaard oplossing!

Onze jarenlange salarisadministratieve ervaring maakt ons tot een intermediair die alle specifieke kenmerken van de salarisadministratie kent. Wij zijn daardoor een gewaardeerd partner voor onze opdrachtgevers.

We zoeken naar de oplossing die bij uw bedrijf past. We kunnen een medewerker leveren op tijdelijke interimbasis en/of een wervings- en selectietraject starten.

Hieronder een aantal voorbeelden van onze eigen medewerkers;

    • voor een organisatie, in verband met een fusie, heeft PHOCUS een salarisadministrateur geleverd die de samenvoeging van de salarisadministraties in goede banen heeft geleid;
    • voor honderden bedrijven heeft PHOCUS, in verband met ziekte, per direct voor tijdelijke vervanging gezorgd;
    • voor tijdelijke ondersteuning in verband met een reorganisatie en het opzetten van een Shared Service Centre heeft PHOCUS drie salarisadministrateurs en een HR projectleider geleverd;
    • PHOCUS heeft bij een grote verzekeringsmaatschappij in Nederland (5.600 medewerkers) ondersteund bij de implementatie van een nieuw HR- en salarissysteem.

Neem contact op

Zie ook: Interim HR-consultant

 

Volg PHOCUS op Social Media:

 

Diensten en oplossingen van PHOCUS

Talent Search | Interim en Consultancy | Implementatie | Software HR en Salaris | Uitbesteden | Processen | HR- en Salarisscan

Elzenlaan 1-B
2481 LZ Woubrugge
+31 (0)172 519 900
advies@phocus.nl