Interim Salarisadministrateur

Op zoek naar een interim salarisadministrateur?

Bent u op zoek naar tijdelijke ondersteuning op uw salarisadministratie en werkt u met de software van
ADP, RAET, AFAS, Nmbrs, SAP, Talentsoft, Sympa, Workday, Exact, Centric, PointlogicHR, Loket, Unit4 en SD Worx?
PHOCUS heeft voor u ervaren interim salarisadministrateurs beschikbaar.

Een salarisadministrateur inhurentalent search 4

De wereld om ons heen veranderd en wordt complexer. Denk aan de aanhoudende wijzigingen in ons vakgebied van de HR- en salarisadministratie en ook internationalisering. Daar komt bij de behoefte van werkgevers én werknemers aan flexibiliteit. Hierdoor neemt de vraag naar maatwerkoplossingen toe en zijn standaard oplossingen niet langer dé oplossing. De interim salarisadministrateur voorziet in deze behoeften.

Door de flexibilisering en ook de steeds beter wordende technologie en informatie zien we organisaties automatiseren, digitaliseren en medewerkers verder professionaliseren. Om gewoon je werk te doen wordt er steeds meer van je gevraagd. We wíllen immers alles uit de situatie en uit onszelf halen. Dat ook de salarisadministrateur inhoudelijk uitgedaagd worden, past dan ook bij de huidige tijdgeest. Een oplossing die in ieder geval past is werken als, of met een, interim salarisadministrateur.

Neem contact op

 

Zie ook: Interim HR-consultant

 

Volg PHOCUS op Social Media:

 

BEN JE INTERIM SALARISADMINISTRATEUR OF BEN JE OP ZOEK VOOR JE ORGANISATIE NAAR EEN INTERIM SALARISADMINISTRATEUR?

hr en salaris 2

Het zeer belangrijk dat iedere organisatie een perfecte salarisadministratie heeft. De totale personeelskosten zijn vaak de grootste kostenpost binnen organisaties.

Een perfecte salarisadministratie staat of valt bij de kennis, ervaring en visie van de salarisadministrateur die hieraan werkt. Daarom maken we ons hard voor het juiste talent op de juiste plaats, een perfecte match! Niet zelden is deze perfecte match in de vorm van een interim salarisadministrateur.

 

Neem contact op

BEN JIJ INTERIM SALARISADMINISTRATEUR?

Allround, pragmatisch en resultaatgericht

slider_img3

Ben je een salarisprofessional en werk je op interim basis? Dan ben jij opzoek naar die interim klus waar je iedere dag met plezier naartoe gaat. Een opdracht waar jij je kennis en passie mag toepassen en waar je kunt uitblinken door je ervaring te delen.

Door onze prachtige portefeuille met opdrachtgevers hebben we altijd snel een ideale salaris’klus’ voor je.

OPZOEK NAAR EEN INTERIM SALARISADMINISTRATEUR?

Heeft uw organisatie tijdelijke behoefte aan ervaring, kennis en kunde? Of heeft u tijdelijk ondersteuning nodig op de afdeling salarisadministratie? Maak dan gebruik van onze interim salarisadministrateurs. Snel een ideale match is niet altijd eenvoudig. Want een goede interim salarisadministrateur zit nooit lang zonder werk. We doen er alles aan om de continuïteit van jouw salarisadministratie perfect te borgen.

Een interim salarisadministrateur heb je bij PHOCUS snel en eenvoudig geregeld.

Wilt u meer weten over het tijdelijk inhuren van een interim salarisadministrateur? Neem vrijblijvend telefonisch contact op via 0172 – 51 99 00 of via Neem contact op

Diensten en oplossingen van PHOCUS

Talent Search | Interim en Consultancy | Implementatie | Software HR en Salaris | Uitbesteden | Processen | HR- en Salarisscan

Elzenlaan 1-B
2481 LZ Woubrugge
+31 (0)172 519 900
advies@phocus.nl