Tijdelijke HR specialist

Op zoek naar een tijdelijke HR specialist?

Bent u op zoek naar tijdelijke ondersteuning op uw HR afdeling en werkt u met de software van
ADP, RAET, AFAS, Nmbrs, SAP, Talentsoft, Sympa, Workday, Exact, Centric, PointlogicHR, Loket, Unit4 en SD Worx?
PHOCUS heeft voor u ervaren interim HR consultants beschikbaar.

HR Consultancy

Er zijn talloze situaties denkbaar om gebruik te maken van een externe HR specialist. Vervanging van uw huidige HR medewerker is voor de hand liggend en tevens veel voorkomend. Plots valt er iemand tijdelijk weg op de HR afdeling terwijl het werk wel gewoon doorgaat natuurlijk.

Tijdelijk externe HR resources

In het geval van ziekte- of zwangerschapsverlof kunnen wij u een tijdelijke HR specialist leveren zodat uw persoon aandacht en zorg blijft krijgen. Maar ook in de situatie dat u een vacature heeft op de HR afdeling is een interim invulling de oplossing. Wij hebben HR consultants beschikbaar in heel Nederland.

Specifieke HR kennis en ervaring

Wellicht bent u niet zozeer op zoek naar ‘extra handjes’ maar veel meer naar specialistische kennis of ervaring om een efficiency slag te maken binnen de HR processen. Of kampt u met een uitzonderlijke situatie die vraagt om specifieke kennis en ervaring, denk bijvoorbeeld aan fusies en overnames met alle gevolgen voor het personeel van dien. Begeleiding vanuit HR is dan essentieel.

Interim HR

Onze HR consultants zijn gewend om steeds weer in een nieuwe omgeving zaken snel weer op de rit te krijgen. Of het nu gaat om een HR Manager die haar of zijn afdeling aanstuurt of om een HR generalist of een HR business partner die zorgt draagt voor feilloze processen op uw HR afdeling. Maar ook een HR medewerker om ontstane achterstanden weg te werken. In weer een andere situatie is en tijdelijk behoefte aan ondersteuning binnen recruitment om vacatures snel in te vullen.

Graag delen wij onze HR kennis en ervaring ook met uw organisatie. Neem direct contact met ons op om de mogelijkheden voor uw organisatie te bespreken.

Neem contact op

Zie ook: Tijdelijke Salarisadministrateur

Volg PHOCUS op Social Media:

 

INTERIM HR CONSULTANT?

hr en salaris 2

Het zeer belangrijk dat iedere organisatie een perfecte HR afdeling heeft. Het totaal aan Human Capital en de hierbij behorende tarieven zijn vaak de grootste kostenpost binnen organisaties.

Een perfecte HR afdeling staat of valt bij het uitvoeren van haar missie om de strategische doelen van de organisatie te behalen. Zo zorgt zij voor de instroom van de juiste mensen, onboarding, draagt bij aan “binden en boeien” van de huidige werknemers, ontwikkeling, informeert het de directie over het Human Capital, etc.  De visie, kennis, ervaring en passie van de HR consultant die hieraan werkt heeft een directe bijdrage aan het resultaat van de organisatie.

Daarom maken we ons hard voor het juiste talent op de juiste plaats, een perfecte match! Niet zelden is deze perfecte match in de vorm van een interim HR consultant.

 

Neem contact op

BEN JIJ INTERIM HR CONSULTANT?

Allround, pragmatisch en resultaatgericht

slider_img3

Ben je een HR professional en werk je op interim basis? Dan ben jij opzoek naar die interim klus waar je iedere dag met plezier naartoe gaat. Een opdracht waar jij je kennis en passie mag toepassen en waar je kunt uitblinken door je ervaring te delen.

Door onze prachtige portefeuille met opdrachtgevers hebben we altijd snel een ideale HR’klus’ voor je.

OPZOEK NAAR EEN INTERIM HR CONSULTANT? 

Heeft uw organisatie tijdelijke behoefte aan ervaring, kennis en kunde? Of heeft u tijdelijk ondersteuning nodig op de HR afdeling en/of -administratie? Maak dan gebruik van onze interim HR consultants. Snel een ideale match is niet altijd eenvoudig. Want een goede interim HR consultant zit nooit lang zonder werk. We doen er alles aan om de continuïteit van jouw HR afdeling perfect te borgen.

Een interim HR consultant heeft u  bij PHOCUS snel en eenvoudig geregeld.

Wilt u meer weten over het tijdelijk inhuren van een interim HR consultant? Neem vrijblijvend telefonisch contact op via 0172 – 51 99 00 of via Neem contact op

Diensten en oplossingen van PHOCUS

Talent Search | Interim en Consultancy | Implementatie | Software HR en Salaris | Uitbesteden | Processen | HR- en Salarisscan

Elzenlaan 1-B
2481 LZ Woubrugge
+31 (0)172 519 900
advies@phocus.nl