Besteed de HR-administratie uit aan PHOCUS en bespaar tijd en geld!

Besteed de HR-administratie uit aan PHOCUS en bespaar tijd en geld!

Kwaliteit en overzicht

Onze experts garanderen dat uw HR-administratie op orde komt en blijft. Besteed uw HR-administratie uit PHOCUS, waardoor u zich kunt richten op andere zaken binnen de organisatie.

Wij zorgen ervoor dat wijzigingen voor bijvoorbeeld functie’s, contracten, bruikleen artikelen, verlof, verzuim, etc. netjes worden bijgehouden en dat contracten worden opgesteld en getekend. Ook regelen we dat deze acties automatisch gecommuniceerd worden naar andere afdelingen binnen de organisatie.

 

Kennisdeling en een efficiënte HR administratie 

Steeds meer organisaties kiezen voor uitbesteden van niet-kernactiviteiten. Een logische keuze, want deze zaken kosten veel tijd, kennis en geld en dragen nauwelijks bij aan de winst van een organisatie. Uitbesteden van uw HR-administratie aan PHOCUS betekent efficiëntie, gemak zekerheid en meer tijd voor kerntaken.

Outsourcing HR in het kort

  • Uitbesteden aan een professionele HR-partner
  • Gemak en zekerheid
  • Uw HR-administratie altijd volledig op orde
  • Blijf zelf in control
  • Meer tijd voor ontwikkelen en uitvoeren van HR-beleid

Als u het wilt, nemen wij enkele of vrijwel alle administratieve HR-processen over. Denk aan de administratieve afwikkeling van instroom (o.a. het opmaken van de arbeidsovereenkomst), verlof, verzuim, ziekmelding, WIA, contractverlenging, uitdienstmeldingen, declaraties en vergoedingen. U verzamelt alle relevante mutaties en geeft deze slim en efficiënt aan ons door.

Wij doen de administratieve afhandeling van tijdrovende zaken als correspondentie, archivering, registratie, verzending etc. Een helder Service Level Agreement vormt de basis van onze samenwerking. Zo weet u exact wat u van ons kunt verwachten. En wij van u.

Wilt u meer weten over het uitbesteden van uw HR administratie? Neem dan geheel vrijblijvend contact op.

Neem contact op

 

 

Volg PHOCUS op Social Media:

 

 

Elzenlaan 1-B
2481 LZ Woubrugge
+31 (0)172 519 900
advies@phocus.nl