HR advies

Voor hr advies moet u bij PHOCUS zijn

U wilt een hr adviseur inhuren? Dan bent u bij PHOCUS aan het juiste adres. Wanneer u onze diensten inhuurt, dan staat u er nooit alleen voor. Marco Wijling en Roger Horz zijn de oprichters van ons bedrijf. Zij zijn allebei hun loopbaan begonnen bij een gerenommeerde leverancier van salaris- en HRsoftware. Op het moment dat ze ervaring en kennis genoeg hadden, richtten ze samen PayRoll Solutions op. Dit gebeurde in 1999. Ook de dynamiek van de markt speelde een rol bij het maken van deze beslissing. Inmiddels zijn ze getransformeerd naar dienstverlener.

Een hr adviseur inhuren

Zoekt u voor tijdelijk een hr adviseur? Dan zijn wij uw ideale partner. Maak gebruik van onze dienstverlening op dit terrein. Wij hebben ervaren consultants beschikbaar. Capaciteit en beschikbaarheid zijn beide bij ons aanwezig. Door tijdelijk een adviseur in te zetten, richten we ons op het borgen van kennis, uitvoering en kwaliteit. Heeft u op dit moment een tekort aan capaciteit? Ontbreekt het aan de nodige kennis binnen uw huidige bezetting? Wilt u deskundig advies over onder meer harmonisatie, reorganisatie of procesoptimalisatie? Neem dan zeker contact met ons op.

Hr adviseur

Voor hr advies zit u bij ons helemaal goed. Wij bevinden ons in Woubrugge en het is zeker mogelijk om ons te bezoeken. U kunt ook op andere manieren contact met ons opnemen. Allereerst vindt u op onze website veel informatie over onze manier van werken en over de verschillende diensten die wij u bieden. Ook kunt u ons bellen of een e-mail sturen. Wij zullen hierop zo spoedig mogelijk reageren. Als laatste optie bieden wij u ons contactformulier aan. Vul dit in met uw persoonlijke gegevens en uw vraag en verzend het. Wij laten snel van ons horen.

Diensten en oplossingen van PHOCUS

Talent Search | Interim en Consultancy | Implementatie | Software HR en Salaris | Uitbesteden | Processen | HR- en Salarisscan

Elzenlaan 1-B
2481 LZ Woubrugge
+31 (0)172 519 900
advies@phocus.nl