HR advies

Voor HR advies moet u bij PHOCUS zijn

U wilt wilt graag een goed HR-beleid voeren. Daarvoor moet u weten hoe u lastige HR-vraagstukken aanpakt en op de hoogte zijn van de actuele wet- en regelgeving. Onze HR adviseurs hebben die kennis en ervaring en delen dit graag met u.

De HR-adviseurs van PHOCUS leveren altijd maatwerk. Want ieder bedrijf is uniek in het te voeren beleid, de cultuur en ook de arbeidsvoorwaarden. Om te kunnen bepalen wat u nodig hebt, voeren we altijd kort een gratis en vrijblijvend intakegesprek waarmee we tevens kennismaken. Op deze manier bepalen we samen hoe wij jullie kunnen helpen. Vóórdat de opdracht start bepalen we eerste de tarieven zodat u vooraf inzicht heeft in de kosten. Als dit in kannen en kruiken is gaan over tot het uitvoeren van de opdracht. Zo kom u nooit voor verrassingen te staan. Je krijgt altijd een vast aanspreekpunt met kennis van zaken, die je advies op maat geeft voor jouw HR-vraagstuk.

Onze HR-adviseurs helpen met:

  • Opstellen van een personeelshandboek
  • Opzetten van een gedegen personeelsdossier
  • Beoordelingsbeleid en beloningsbeleid
  • Arbowetgeving en ondersteuning bij ziekteverzuim en poortwachter
  • Procesbeschrijvingen
  • Advies bij alle overige HR-zaken binnen je organisatie

Een interim HR adviseur inhuren

Zoekt u voor tijdelijk een HR adviseur? Dan zijn wij uw ideale partner. Maak simpel gebruik van onze interim services voor HR dienstverlening. Wij hebben ervaren diverse interim HR consultants beschikbaar, uiteraard met de juiste capaciteit, ervaring kennis. Door tijdelijk een HR adviseur in te zetten, bent u altijd verzekerd van continuïteit en richten wij ons op het borgen van kennis, uitvoering, kwaliteit en op het succes van interim opdracht. Heeft u op dit moment een tekort aan capaciteit? Ontbreekt het aan de nodige kennis binnen uw huidige bezetting? Wilt u deskundig advies over onder meer harmonisatie, reorganisatie of procesoptimalisatie? Neem dan zeker contact met ons op.

Hr adviseur

Voor HR advies zit u bij PHOCUS goed. U wilt graag een goed HR-beleid voeren. Daarvoor moet u weten hoe u lastige HR-vraagstukken aanpakt en op de hoogte zijn van de actuele wet- en regelgeving. Onze HR adviseurs hebben die kennis en ervaring en ze zetten het graag in . Ook handig: Onze HR adviseurs staan klaar wanneer u ze nodig hebt.

Interim, vast of per opdracht

De HR-adviseurs van PHOCUS werken bij veel bedrijven (groot en klein) wekelijks een dagdeel mee op de HR-afdeling, hier werken ze eenmalig de functieprofielen en het salarishuis bij. Soms helpen ze een start-up aan een personeelshandboek, vervangen ze een aantal maanden een zieke HR-medewerker, zetten ze een compleet HR-beleid op. Wat u ook nodig heeft op HR-gebied: Met PHOCUS staat u er nooit meer alleen voor.

Wij zijn direct gevestigd in de randstad,Woubrugge, en daarnaast in het oosten van het land in Hengelo. Wilt u ons bezoeken, dat is mogelijk, maak dan even een afspraak. Mocht u dit op een andere manier doen, dan kan dit uiteraard ook. U kunt ook op andere manieren contact met ons opnemen. Allereerst vindt u op onze website veel informatie over onze manier van werken en over de verschillende diensten en oplossingen die wij u bieden. Ook kunt u ons altijd even bellen of een e-mail sturen. Wij zullen hierop zo spoedig mogelijk reageren.

Volg PHOCUS op Social Media:

 

Neem vrijblijvend telefonisch contact op via 0172 – 51 99 00 of via Neem contact op

 

Diensten en oplossingen van PHOCUS

Talent Search | Interim en Consultancy | Implementatie | Software HR en Salaris | Uitbesteden | Processen | HR- en Salarisscan

Elzenlaan 1-B
2481 LZ Woubrugge
+31 (0)172 519 900
advies@phocus.nl