HR detachering

Voor HR detachering moet u bij PHOCUS zijn

Zoekt u een ervaren en deskundig hr detacheringsbureau, dan is PHOCUS de plek waar u moet zijn. Door te kiezen voor hr detachering houdt u zelf meer ruimte en tijd over voor strategische doelstellingen. Steeds meer organisaties besteden bepaalde taken uit. Meestal gaat het dan om de niet-kernwerkzaamheden. Het grote voordeel hiervan is dat er meer tijd en ruimte overblijft voor de echte kernactiviteiten van een organisatie. Kiest u voor specialisten van PHOCUS, dan kiest u voor kwaliteit. Huurt u experts in via ons, dan zijn deze zowel gediplomeerd als ervaren.

Detachering HR

Voor hr detachering zit u bij ons helemaal goed. Wij zijn gespecialiseerd in het overnemen van operationele HR processen. Kies de juiste prioriteiten en neem vandaag nog contact op met PHOCUS. Het is mogelijk om uw totale salaris- en HRverwerking aan ons over te dragen. Ook een gedeeltelijke detachering behoort tot de mogelijkheden. Heeft u hier zelf nog twijfels over, dan denken we graag op een professionele wijze met u mee. Wij maken gebruik van onze of uw online HR- en/of salaris SaaS-omgeving.

Verschillende niveaus van uitbesteding mogelijk bij HR detacheringsbureau

Welke vorm van detachering hr past het beste bij uw huidige situatie? Kiest u voor onze online HR- en salarissoftware? Deze is ISO-gecertificeerd en kan uitstekend gebruikt worden als SaaS. Omdat wij het beheer voor u verzorgen, hoeft u zich daar niet druk om te maken. Denk hierbij onder meer aan wet- en regelgeving, cao’s, upgrades, hard- en software en het beheer van standaard functionaliteit, -velden en -rapporten. Uiteraard krijgt u te maken met een moderne omgeving. Deze is zowel flexibel als gebruiksvriendelijk. Er zijn meer dan genoeg mogelijkheden voor bijvoorbeeld online salarisstroken en digitale dossiers. Natuurlijk is het ook mogelijk om een stapje verder te gaan. Kiest u voor onze salarisserviceverwerking, dan hoeft u niet zelf te investeren in HR- en salariskennis. Of u kiest voor outsourcing. Tenslotte behoort ook outsourcing on-site nog tot de mogelijkheden. U besteedt in dat het geval het verloningsproces uit aan ons. Heeft u nog vragen, neem dan zeker contact met ons op. Zowel ons telefoonnummer als ons e-mailadres zijn te vinden op de site.

Diensten en oplossingen van PHOCUS

Talent Search | Interim en Consultancy | Implementatie | Software HR en Salaris | Uitbesteden | Processen | HR- en Salarisscan

Elzenlaan 1-B
2481 LZ Woubrugge
+31 (0)172 519 900
advies@phocus.nl