Salaris adviseur

Ervaring salaris adviseur

U wilt uw salaris administratie uitbesteden? Is het de bedoeling dat de salaris administratie geheel of gedeeltelijk van u wordt overgenomen? In beide gevallen zit u bij PHOCUS helemaal goed. Bij ons kunt u kiezen uit verschillende niveaus van uitbesteding. Het is ook helemaal aan u voor welke periode we dit doen. Wij hebben ervaren consultants voor u beschikbaar. Heeft u nog specifieke vragen, neem dan altijd even contact met ons op.

Professionele en gediplomeerde salaris consultant

De salaris adviseur die u inhuurt via PHOCUS blijft continue op de hoogte van de nieuwste wet- en regelgeving. Ook zijn de nodige diploma’s behaald. Kiest u voor PHOCUS, dan kiest u voor kwaliteit. Voor welk niveau van salaris administratie uitbesteding kiest u? Gaat uw voorkeur uit naar outsourcing? Binnen het BPO-concept besteedt u dan het verloningsproces uit aan ons. Een voordeel daarvan is dat er binnen uw organisatie geen salariskennis meer nodig is. U kunt zich dan focussen op uw kernactiviteiten. De salarisspecialist van PHOCUS werkt nauw met u samen. Deze persoon voert uiteindelijk de regie. U kunt dit met een gerust hart aan een van onze experts overlaten. We spreken van te voren met u af wanneer de mutaties worden aangeleverd. Ook maken we vooraf duidelijk op welke manier deze worden aangeleverd. U kunt kiezen voor digitale formulieren, maar ook de SaaS-toepassing is een goede optie. Uiteraard zijn alternatieven altijd bespreekbaar. Laat deze administratie aan ons over en focus uzelf op uw strategie voor de komende jaren. Wij vragen alleen van u dat u de betaling goedkeurt.

Waarom kiest u voor salaris administratie uitbesteden?

Om welke reden wilt u een salaris consultant inhuren? Wij zien in de praktijk dat er veel verschillende aanleidingen zijn die leiden tot het uitbesteden van de salaris administratie. Welke reden u ook heeft, u bent welkom bij ons. U zult zien dat dit diverse voordelen met zich meebrengt. Doordat onze experts beschikken over gespecialiseerde kennis, voldoet uw organisatie altijd aan de actuele wet- en regelgeving. Daarnaast houdt u meer tijd over voor andere belangrijke zaken. Omdat u minder druk bent met operationele zaken, houdt u meer ruimte over voor bijvoorbeeld controle op de kwaliteit.

 

Wilt u meer weten over de diensten en oplossingen van PHOCUS? Neem geheel vrijblijvend contact op.

 

Neem contact op

 

 

Volg PHOCUS op Social Media:

 

Diensten en oplossingen van PHOCUS

Talent Search | Interim en Consultancy | Implementatie | Software HR en Salaris | Uitbesteden | Processen | HR- en Salarisscan

Elzenlaan 1-B
2481 LZ Woubrugge
+31 (0)172 519 900
advies@phocus.nl