HR werving en selectie

HR werving en selectie

U zoekt een HR werving en selectiebureau, voor de HR functie? Dan zit u bij PHOCUS helemaal goed. Wij hebben toptalenten voor u beschikbaar. Wij selecteren heel nauwkeurig de juiste HR- en salariskandidaten. Ook voor het werven van functioneel beheerders, projectleiders en consultants kunt u een beroep doen op ons. Uiteraard mag u erop vertrouwen dat er voldoende HR- en salariskennis is bij de kandidaten. Verder houden we rekening met de door u gevraagde vaardigheden en competenties. De recruiters van PHOCUS  hebben kennis over de functies.

 

Neem contact op

 

Werving en selectie HR

De HR werving en selectie kunt u met een gerust hart aan ons overlaten. Het werven en selecteren van de geschikte kandidaten kan u veel tijd kosten. U wilt uiteraard de beste mensen in kunnen zetten. Deze klus is daarom naast tijdrovend en ingewikkeld. Wij ontzorgen u graag op dit terrein. Wij hebben veel ervaring, kennis en een uitgebreid netwerk. Dankzij onze unieke werving & selectie methode vinden we ook voor uw organisatie de best passende kandidaten. Ons dagelijkse werkgebied is precies daar waar uw doelgroep zich bevindt.

Waarom kiezen voor PHOCUS als HR werving en selectiebureau?

Waarom zou u de werving en selectie HR uitbesteden aan PHOCUS? Het grote voordeel van ons bedrijf is dat wij continue op zoek zijn en ik contact staan met de doelgroep. De contacten zijn zowel rechtstreeks binnen ons eigen netwerk als ook daarbuiten. Daarnaast kiezen wij voor maatwerkoplossingen. Samen met u bepalen we welke methode het beste past bij uw organisatie. Onze werkwijze is dat wij de kandidaten allereerst uitgebreid screenen. Pas wanneer deze screening is afgerond, maken de kandidaten kennis met u. De eerste selectie is dan dus al afgerond. U spreekt alleen kandidaten die echt passen bij uw bedrijf. Wij beoordelen de kandidaten op hun C.V. en er vindt er een persoonlijk en telefonisch intakegesprek plaats. Vinden wij het nodig, dan nemen we daarnaast een praktijktest of assessment af. Als u meer wilt weten over onze werving en selectie, neem dan vrijblijvend contact op.

 

Neem contact op

 

 

Volg PHOCUS op Social Media:

 

Diensten en oplossingen van PHOCUS

Talent Search | Interim en Consultancy | Implementatie | Software HR en Salaris | Uitbesteden | Processen | HR- en Salarisscan

Elzenlaan 1-B
2481 LZ Woubrugge
+31 (0)172 519 900
advies@phocus.nl