HR uitbesteden

Krijg uw HRM op orde met diverse HRM diensten

De afdelingen HRM en salarisadministratie vormen een noodzakelijk, maar vaak ook complex onderdeel van een organisatie. HRM kan complex zijn door verschillende zaken, zoals verzuim- en ontslagzaken en daarbij komt een vaak veranderende wetgeving bij kijken. Dit geldt ook voor de salarisadministratie. Salarissen moeten op tijd worden uitbetaald en daar staan soms complexe berekeningen tegenover. Ook hier moet de wet- en regelgeving altijd strak gehanteerd worden. Heeft u moeite om een goede HRM dienstverlening te voeren, dan kunt u misschien wat hulp gebruiken van betrouwbare HRM consultants. Door middel van diverse HRM diensten is uw HRM goed op de rit te krijgen of u kunt kiezen voor uitbesteding.

Wat doet een PHOCUS als HRM dienstverlener?

Wilt u expertise in huis halen op het gebied van HRM? Dan is PHOCUS een uitstekende HRM dienstverlener voor u. Wij bieden u op het gebied van HRM diverse diensten aan, zoals consultancy voor duidelijke en heldere adviezen voor het oplossen van complexe vraagstukken. Wilt u optimalisatie bewerkstelligen door uw HRM processen beter in te richten? Wij kunnen u helpen bij het optimaliseren van uw processen, zodat uw HRM veel efficiënter kan werken. Heeft u geen aparte afdeling HRM en heeft uzelf te weinig expertise om een degelijke en kundige HRM te runnen? Het is dan mogelijk om uw HRM volledig aan ons uit te besteden. Hiermee ontlast u zichzelf, want alle kennis over de wet- en regelgeving hebben wij in huis.

HRM software is de sleutel voor een goede HRM dienstverlening

Voor een optimale en goed werkende HRM dienstverlening, dient u gebruik te maken van goede HRM software. De implementatie van HRM software kan veel voeten in aarde hebben. Wanneer u de implementatie niet goed organiseert, kan dit desastreuze gevolgen hebben voor uw organisatie en uw HRM dienstverlening. Daarom is de hulp van een consultant van PHOCUS geen overbodige luxe. Wij werken samen met tal van gerenommeerde HRM softwareleveranciers met voldoende koppelingen naar andere softwarepakketten, zoals zoals salarissoftware.

 

 

Volg PHOCUS op Social Media:

 

Diensten en oplossingen van PHOCUS

Talent Search | Interim en Consultancy | Implementatie | Software HR en Salaris | Uitbesteden | Processen | HR- en Salarisscan

Elzenlaan 1-B
2481 LZ Woubrugge
+31 (0)172 519 900
advies@phocus.nl