In 2020 je HR activiteiten op orde met PHOCUS HR services

Geplaatst op 20 January 2020

Organisaties worden steeds sneller en vaker geconfronteerd met nieuwe ontwikkelingen. Ook in 2020 moeten organisatie rekening houden met de nog verdergaande veranderingen binnen het HR vakgebied, zoals het verder automatiseren van HR-processen, de WAB en de verschuivingen in het personeelsbestand, met in het verlengde daarvan “the war on talent”. Deze ontwikkelingen vragen een grote wendbaarheid van organisatie en dus ook van HR. Uit een benchmark van Visma|Raet blijkt dan ook dat maar liefst 71% van de bestuurders verwacht dat HR naast operationele (vaak het verrichten van administratieve taken), ook een strategische rol gaat spelen. Met name als het gaat om workforce management en beleid formuleren en uitvoeren. Echter is er vaak gebrek aan tijd, ruimte en capaciteit voor HR om mee te kunnen ontwikkelen en groeien. 

Binnen PHOCUS houden wij de ontwikkelingen nauwlettend in de gaten en anticiperen hierop: Met het oog op ontwikkelingen die de toon zetten voor nieuwe HR projecten hebben we tijd en ruimte gemaakt voor innovatie, uitbreiding en het verbeteren van onze HR diensten. We willen hiermee een breder draagvlak creëren voor deze nieuwe rol van HR. Hieronder vindt je ons resumé van de HR dienstverlening. De HR dienstverlening bestaat enerzijds uit ons eigen PHOCUS Service Center en anderzijds uit onze HR Consultancy.

HR Service Center
Binnen het PHOCUS Service Center hebben we een Salaris Shared Service Center en een aparte HR Service Center. Ons HR Service Center helpt onze klanten bij het in kaart brengen van hun vraagstukken en op welke onderdelen het HR Service Center mogelijk van toegevoegde waarde kan zijn. De diensten zijn flexibel en hierdoor gemakkelijk schaalbaar en varieren van het bieden van ondersteuning of het volledig ontzorgen van de bestaande, of nieuwe HR processen. Daarnaast kan het HR Service Center ook ingeschakeld worden voor interim diensten.

Afhankelijk van de vraag en behoefte, kan worden bepaald welke dienstverlening het best van toepassing is.

Zo bieden we voor HR afdelingen een oplossing voor:
HR software 
HR software implementatie 
HR interim
HR Consultancy
HR outsourcing

Ons HR Service Center beschikt over HR specialisten die op de hoogte zijn van de meest recente wet- en regelgeving. Onze HR consultants helpen klanten bij operationele-, tactische- strategische gerelateerde onderwerpen en werkzaamheden. Hierbinnen maken we gebruik van het aanwezige HR software pakket of ons eigen HR software pakket. Gebruikmaken van onze diensten en oplossingen geeft u garantie op de volgende zekerheden:

  • 24/7 inzicht in personeel.
  • Flexibiliteit.
  • Kwaliteit.
  • Gegarandeerde continuïteit.
  • Kostenreducering.
  • Schaalbare bedrijfsvoering.

Afhankelijk van uw vraag en behoefte, kan worden bepaald welke dienstverlening het best van toepassing is.

Zo zorgen wij ervoor dat ook uw organisatie en HR-afdeling gemaakelijk meegaat met de ontwikkelingen van 2020!

Wilt u meer weten over onze HR-dienstverlening? Neem vrijblijvend contact op onze adviseurs via 0172 – 51 99 00 of via advies@phocus.nl.

Bronnen:

Terug naar boven
Elzenlaan 1-B
2481 LZ Woubrugge
+31 (0)172 519 900
advies@phocus.nl