Interim HR diensten

Interim HR diensten

Voor hr dienstverlening bent u bij PHOCUS aan het beste adres. Het is voor uw organisatie van belang dat u zich tijdelijk alleen op de kernactiviteiten richt? Huur dan tijdelijk een consultant bij PHOCUS. Wij hebben gecertificeerde specialisten voor u beschikbaar. Deze mensen hebben veel ervaring. De consultants die wij u bieden zijn NIRPA gecertificeerd. De inzet van deze mensen is voornamelijk gericht op het borgen van kennis en op uitvoering en continuïteit. Wat is uw voornaamste reden om op zoek te gaan naar een interim consultant? Heeft u tijdelijk een tekort aan capaciteit? Is er behoefte aan advies over inrichtingsvraagstukken? Dit zijn goede redenen om contact met ons op te nemen.

Contact opnemen voor HR dienstverlener

Wilt u meer weten over onze interim hr diensten? Wij zijn altijd bereid om uw vragen te beantwoorden. U vindt onze contactgegevens op de website. Wij hebben onder meer salaris consultants, HR en Salaris projectleiders en HR-beheerders voor u beschikbaar. Twijfelt u zelf nog wat de juiste persoon is voor de issues waar u mee kampt? Wij denken graag met u mee. Voor een deskundige medior bent u bij ons op de goede plek. U mag ons bellen of mailen. Op de site vindt u ook een handig contactformulier. Vul daarop uw persoonlijke gegevens in. Graag lezen wij ook uw specifieke vraag. Hebben wij dit ontvangen, dan nemen wij op zeer korte termijn zelf contact met u op.

 

Neem contact op

 

Resultaatgerichte HR dienstverlening

De hr dienstverlener die u inhuurt via ons gaat resultaatgericht en pragmatisch te werk. Deze allround specialist kan tijdelijk worden ingezet voor een bepaalde afgesproken termijn. U bepaalt zelf waarvoor u de consultant inzet. Het is daarnaast geheel aan u voor hoeveel dagen u deze persoon inhuurt. Enkele dagen per maand is mogelijk, maar ook een fulltime inzet behoort tot de mogelijkheden. Onze mensen zijn volledig op de hoogte van het salarisvakgebied. Natuurlijk kennen ze ook uw sector tot in de kleinste details. Ook de fiscale en sociale wet- en regelgeving kent voor hen geen geheimen. Zij blijven continue up to date. Op deze manier bent u voor 100% verzekerd van kwaliteit.

 

Volg PHOCUS op Social Media:

 

Diensten en oplossingen van PHOCUS

Talent Search | Interim en Consultancy | Implementatie | Software HR en Salaris | Uitbesteden | Processen | HR- en Salarisscan

Elzenlaan 1-B
2481 LZ Woubrugge
+31 (0)172 519 900
advies@phocus.nl