Nmbrs Implementatie 

 

Zodra de keuze op Nmbrs is gevallen, volgt uiteraard de implementatie. PHOCUS Consultancy ondersteunt jouw organisatie door alle interne processen te vertalen naar efficiënte workflows. We lopen samen de processen door en implementeren dit vervolgens in het systeem. Door goed samen te werken laten we de conversie soepel verlopen en krijg je de software snel en succesvol geïntegreerd in jouw organisatie.

 

 

 

Nmbrs Optimalisatie

 

Maakt jouw organisatie al gebruik van Nmbrs, maar heb je de indruk dat de administratieve werkdruk verder omlaag kan? PHOCUS Consultancy bekijkt hoe je de HRM- en Payroll-processen kunt optimaliseren. We beginnen met een quick scan, stellen kritische vragen en onderzoeken samen met het team de knelpunten. Met onze ervaring binnen diverse organisaties kunnen wij dit snel achterhalen en een optimaal resultaat bereiken: gemakkelijke en efficiënte bedrijfsprocessen.

 

 

Nmbrs Functioneel beheer & Support

 

De software van Nmbrs is continu in ontwikkeling. PHOCUS Consultancy biedt ondersteuning bij het optimaal beheren ervan en bij je dagelijkse werkzaamheden in Nmbrs. Is er iets veranderd achter de schermen of wil je een bestaand proces aanpassen, dan is PHOCUS jouw aanspreekpunt. Wij kunnen je op afstand meteen voorzien van een passende oplossing.

 

 

 

 

Nmbrs + HRM

De software van Nmbrs heeft een HR basis functionaliteit. Maar heb jij behoefte aan meer HR functionaliteit (Werving en Selectie, Onboarding, Workflow, Feedback, Opleiden, etc.) dan biedt PHOCUS hiervoor PHOCUS HR Cloud aan. PHOCUS HR Cloud sluit naadloos aan op Nmbrs. PHOCUS Consultancy biedt ondersteuning bij het optimaal implementeren en beheren hiervan. Is er iets veranderd achter de schermen of wil je een bestaand proces aanpassen, dan is PHOCUS jouw aanspreekpunt. Wij kunnen je op afstand meteen voorzien van een passende oplossing.

 

 

 

 

Salarisverwerking & Outsourcing

 

Heb je hulp nodig bij de salarisverwerking of de controle ervan? Wil je haar volledig outsourcen? Dan ben je bij PHOCUS in goede handen. PHOCUS beveiliging zeer hoog in het vaandel staan in nauwe samenwerking met Apple en Google business is onze data en uw data maximaal beveiligd conform de AVG. U en wij zijn hiermee altijd AVG proof!

 

 

 

 

 

Wilt u meer weten over onze Nmbrs consultancy? Neem dan geheel vrijblijvend contact op.

 

Neem contact op

 

Volg PHOCUS op Social Media:

 

 

 

 

 

 

Elzenlaan 1-B
2481 LZ Woubrugge
+31 (0)172 519 900
advies@phocus.nl