Partnership Talentsoft en PHOCUS leidt tot mooie kans voor bedrijven om samen strategische HR doelen te realiseren”

Geplaatst op 18 January 2018

Partnership Talentsoft en PHOCUS leidt tot mooie kans voor bedrijven om samen strategische HR doelen te realiseren”

Talentsoft leverancier van talentmanagementsoftware uit Rijswijk is een partnership aangegaan met PHOCUS uit Woubrugge. Dit partnership heeft als gezamenlijk doel organisaties te ondersteunen met het eenvoudig generen van waardevolle Talentmanagement- en learninginformatie. Deze informatie helpt organisaties snel en eenvoudig strategische beslissingen te maken.  Door het bundelen van de expertises kunnen onze klanten gebruik maken van kwalitatief en functionele oplossingen voor de dagelijkse praktijk.

De continue stroom van data en ontwikkelingen met betrekking tot personeel binnen een organisatie zorgt voor schat aan informatie, die organisaties helpt hun doelstellingen te verwezenlijken. Hierop grip houden vraagt om een constante focus. De verschillende medewerkers met ieder hun competenties, functie, ontwikkeling, etc. vragen om een consequente methodiek van monitoren. Maar hoe krijgen we deze informatie in één omgeving én dat tegen voorspelbare en schaalbare kosten. Het partnership geeft een antwoord en invulling op deze vraag. De gezamenlijke kracht wordt gevormd door het toepassen van de visie, kennis en ervaring gecombineerd met verfijnde technologie en functionaliteit.

We zijn blij met de mogelijkheid om samen te werken met PHOCUS”, zegt Ko Tanis, Regiomanager bij Talentsoft. “Het leveren van Talentmanagement- en Learningsoftware is niet alleen een doel op zich, maar juist het combineren van visie, kennis en ervaring heeft voor onze klanten een directe meerwaarde. Samen met PHOCUS zijn we in staat aan onze klanten een zeer complete Talentmanagement en Learning oplossing te leveren met een toegevoegde waarde op het gebied van onder andere recruitment, Performance & Competenties, strategische personeelsplanning en interne mobiliteit. Hierdoor is onze klant in staat het digitale In- Door- en Uitstroomproces nog verder te optimaliseren en uit te rollen.”

 Alleen organisaties welke in controle zijn over hun HR- & Salarisproces en gecombineerd met betrouwbare managementinformatie zijn in staat het verschil te maken ten opzichte van hun concurrent. Deze organisaties kunnen hun prestaties verbeteren, kwaliteit verhogen, kosten besparen en zo risico’s beheersen, zegt Roger Horz, directeur bij PHOCUS. Dit maakt ook dat hierdoor de innovatiesnelheid binnen deze organisaties hoger is. Een investering in goede en betrouwbare software en kennis omgezet in slimme diensten en oplossingen, is een investering welke altijd leidt tot kwaliteit en efficiency binnen een organisatie. Dit komt altijd de risicobeheersing en flexibiliteit ten goede. Het nemen van de juiste beslissingen en tijdig bijsturen van de organisatie maakt het verschil, tussen groeien of stilstaan.

 PHOCUS

PHOCUS is dé specialist op gebied van HR en belonen met een 360°visie. Wij helpen organisaties doelstellingen te realiseren en waarde te creëren door innovatieve oplossingen en doordachte dienstverlening. Door ons verkregen inzichten en ervaringen hebben geleid dat onze klanten gebruik kunnen maken van ons huidige diensten- & productportfolio. Uitgangspunten bij dit aanbod: Kennis, Flexibiliteit, Schaalbaar, Betrouwbaar, Kwaliteit (gecertificeerd), Efficiënt, Intuïtief.

Talentsoft

Talentsoft wil organisaties ondersteunen om beter te presteren in hun business. Dit doen we door software te leveren welke inzicht geeft over werknemers, op elke gewenste manier en op elke gewenst moment. Wij hechten veel waarde aan een goede relatie met onze klanten en partners. Elke organisatie is anders en uniek en heeft een andere oplossing nodig. Wij investeren daarom graag tijd in de relatie met onze klant, zodat wij een oplossing kunnen bieden waar onze klant lang van kan profiteren.

Wilt u bespreken hoe de dienstverlening of oplossingen van Talentsoft of PHOCUS voor u werken neem dan contact op met PHOCUS of met Talentsoft of bel:

Roger Horz 06 55 39 64 09
Ko Tanis 06 10 80 38 05

Bronnen:

Terug naar boven
Elzenlaan 1-B
2481 LZ Woubrugge
+31 (0)172 519 900
advies@phocus.nl