PHOCUS sluit zich aan bij het NIRPA!

Geplaatst op 02 April 2018

PHOCUS sluit zich aan bij het NIRPA!

11 september 2013

PHOCUS, heeft met ingang van heden alle Salaris Consultants collectief ingeschreven in het NIRPA register. Hierdoor zijn de Consultants gerechtigd de erkende titels RPP en RSa te voeren.

Marco Wijling, directeur PHOCUS:
“Sinds 1999 is PHOCUS actief op het gebied van Interim, Outsourcing, Consultancy en HR- & salarissoftware. Dit vakgebied is constant aan verandering onderhevig, waarbij nieuwe wetgeving en slimmere software in een snel tempo voorbij komen. Kwaliteit en innovatie staan daarbij aan de basis van PHOCUS.

Onze klanten vragen steeds meer naar Consultants met gedegen kennis en vaardigheden. Als toonaangevend zelfstandig dienstverlener en als Preferred Partner van ADP en gecertificeerd Implementatie Partner van Nmbrs®, is het kenbaar maken van deze kwaliteitswaarborging daarom van groot belang.

Het NIRPA register is een landelijk erkend keurmerk hetgeen ons in staat stelt deze kwaliteit en kennis te waarborgen en te delen met de markt.

” PHOCUS geeft door deze registratie aan de visie en het kwaliteitswaarborg van het NIRPA te ondersteunen en te erkennen en hiermee tevens het belang van permanente educatie van de medewerkers op het gebied van salarisadvies te borgen.

Bronnen:

Terug naar boven
Elzenlaan 1-B
2481 LZ Woubrugge
+31 (0)172 519 900
advies@phocus.nl