PHOCUS Salaris

Automatiseer je HR-processen met de HRM oplossing van PHOCUS

Met de software van PHOCUS regel je zaken als salarisverwerking, verlof, verzuim en werving & selectie met één muisklik. Stroomlijn alle HR-processen en minimaliseer de administratie ervan. Blije medewerkers, blije organisatie!

Meer tijd voor wat belangrijk is

Administratie zoals verlof, verzuim en de salarisverwerking kosten je nu nog veel tijd. En dat terwijl deze administratieve werkzaamheden al lang niet meer je primaire focus zijn. Want HR verschuift. Thema’s als werkgeluk en strategische personeelsplanning krijgen prioriteit. Wel zo fijn als je geholpen wordt door HRM software om je daar volledig op te kunnen richten, toch?
Met de HRM software van PHOCUS krijg je weer grip op je HR-processen. Automatiseer tijdrovende administratie, betrek je team beter en slimme workflows voor meer grip en controle. Het gevolg? Je hebt weer tijd voor wat écht belangrijk is.

Neem contact op

Sollicitant Self Service: je eigen ‘Werken bij’ site

Het standaard werving- en selectieproces zit vol kleine administratieve stapjes. Van het opzetten van de vacature tot aan het achter-de-schermen voorbereiden van een eerste werkdag. In PHOCUS Cloud regel je alles vanaf één centrale plek. Door alles met elkaar te verbinden, krijg je een compleet eigen sollicitatieportal. Hier voeren kandidaten zelf hun gegevens in. Vervolgens start het systeem automatisch interacties met ze op. Sollicitant Self Service, noemen we dat.
Daarnaast kan er managementinformatie worden geraadpleegd om zo het recruitmentproces goed te kunnen monitoren.

Employee Self Service

Betrek je medewerkers bij HR-processen

Ligt al je administratie nog bij één persoon of afdeling? Met Employee Self Service (ESS) is dat verleden tijd. Vanaf nu wijzigt iedere medewerker makkelijk zijn of haar HR-gegevens. 24/7 beschikbaar en altijd binnen handbereik op je mobile device.
Met ESS verspreid je de administratieve druk over je hele organisatie. Minder bottleneck en meer efficiëntie. En door informatie vast te leggen bij de bron, voorkom je samen fouten.

Manager Self Service

Betrek het middenmanagement bij HR

Wil je als HR-afdeling meer ruimte voor visie, advies en beleid? Verleg met Manager Self Service (MSS) bepaalde HR-taken naar managers. Zo accorderen zij zelf declaraties en beoordelingen, zonder dat jij daartussen zit. MSS vereenvoudigt je HR-processen. Door taken via onze HRM software bij de juiste mensen neer te leggen, kun jij je beter richten op strategische HRM-werkzaamheden.

Integratie met payroll

Met PHOCUS integreer je de salarisadministratie makkelijk met HRM. Gegevens staan op één centrale plek, zodat de processen elkaar nog efficiënter opvolgen. Het systeem automatiseert, jij controleert. En je medewerkers? Die voeren zelf hun administratieve taken uit met ESS en MSS. Jij overziet het totaalplaatje. Zo blijft er tijd over voor allerlei ander zaken!
Jouw voordelen met PHOCUS Cloud:

  • Altijd een bijgewerkte cao
  • Altijd actueel met de wet- en regelgeving
  • Automatische controles
  • Altijd een even sparren met een salarisprofessional in ons service center

Wist je dat duizenden  Nederlanders al hun loonstrook krijgen via PHOCUS Salaris?

Neem contact op

Alles in de pocket op jouw smartphone

Op jouw smart device regelen je medewerkers, manager en ook HR de belangrijkste HR- en salariszaken gewoon via een mobiel device.

  •  Declaraties
  •  Loonstroken
  •  Mijn gegevens
  •  Urenregistratie
  •  Verlof
  •  Ziek melden (of beter!)

Alles is volledig geïntegreerd met de PHOCUS HR- en salaris oplossing. Doordat jouw medewerker en manager zelf zijn of haar HR-zaken regelt, zijn mutaties sneller verwerkt en profiteer jij van een goede en gecontroleerde vastlegging.

Duizenden Nederlanders ontvangen hun loonstrook via PHOCUS.

Een juist berekend salaris wat op tijd wordt betaald is een belangrijke plicht voor jou als werkgever. Daarom wil je dat de salarisadministratie zo min mogelijk tijd in beslag neemt en dat de kans op foutjes wordt gereduceerd tot een minimum. De oplossing voor jouw salarisadministratie software is dan ook PHOCUS Salaris. Met PHOCUS Salaris vereenvoudig je het proces, legt de verantwoordelijkheden neer waar ze horen en controleert met meer dan 100 logische audits automatisch of je geen fouten hebt gemaakt in je proces.

Als werkgever heb je altijd de keuze om de salarisadministratie helemaal zelf te doen, de salarisadministratie uitbesteden of om deze gedeeltelijk uit te besteden. In alle situaties ondersteunt de PHOCUS oplossing je en geniet je naast een efficiënt proces ook van de integratie een naadloze met de belastingaangifte, de administratie en een bankkoppeling voor de betaling van het salaris.

Contact opnemen over de PHOCUS HR- en salaris oplossing

Wil je meer weten over onze PHOCUS HR- en salarisoplossing? Neem dan even contact met ons op. Wij denken graag met je mee.

Neem contact op

 

 

Volg PHOCUS op Social Media:

 

Elzenlaan 1-B
2481 LZ Woubrugge
+31 (0)172 519 900
advies@phocus.nl