Salaris uitbesteden

Salaris uitbesteden

Als u een professional zoekt omdat u kiest voor uitbesteden salaris, dan zit u bij PHOCUS helemaal goed. Huur een van onze consultants in voor de salarisadministratie en u kunt zich richten op strategische en tactische doelen. We zien dat steeds meer bedrijven zich voornamelijk willen richten op hun kernactiviteiten. De niet-kernwerkzaamheden worden uitbesteed. PHOCUS heeft daarvoor de juiste mensen beschikbaar. We hebben ook in uw sector veel ervaring opgebouwd.

Geheel of gedeeltelijk uitbesteden salaris

De administratie rondom het salaris uitbesteden kunt u volledig of voor een gedeelte doen. Wanneer wij deze taak van u overnemen, dan gebruiken we uw of onze online HR- en/of salaris SaaS-omgeving. Er zijn 4 verschillende niveaus in het uitbesteden. In de eerste plaats is er de online HR- en salarissoftware. Bij deze optie gebruikt u onze HR- en salarissoftwarelicentie. Deze is volledig beschikbaar als SaaS. Omdat wij het beheer verzorgen, heeft u er verder geen omkijken naar. Zowel de hard- en software, de upgrades en de wet- en regelgeving zijn bij ons in goede handen.

Uitbesteden salaris en kiezen voor salarisserviceverwerking

U wilt liever niet zelf investeren in specifieke salariskennis? Dan is uitbesteden salaris een goede keus. Dit is een aanvulling op de SaaS-toepassing. De salarisadministratie doet u zelf, maar wij zijn er voor de eindcontrole. De output komt dan ook voor onze rekening, dus u hoeft niet zelf de salarisstroken en de rapportages te regelen. Voor het vastleggen van de mutaties binnen de HR- en salarisadministratie en de planning van de uitbetalingen blijft u zelf verantwoordelijk. De controle is dan in onze handen. U kunt hierbij vertrouwen op een ervaren salarisprofessional. Heeft u een speciale reden waarom u de salarisadministratie wilt uitbesteden? Heeft u te maken met bepaalde uitdagingen? Zijn er nog vragen? Neem geheel vrijblijvend contact op met een van de specialisten van PHOCUS.

Diensten en oplossingen van PHOCUS

Talent Search | Interim en Consultancy | Implementatie | Software HR en Salaris | Uitbesteden | Processen | HR- en Salarisscan

Elzenlaan 1-B
2481 LZ Woubrugge
+31 (0)172 519 900
advies@phocus.nl