Salaris werving en selectie

Salaris werving en selectie

Als u een ervaren en professioneel salaris werving en selectiebureau zoekt, dan bent u bij PHOCUS aan het juiste adres. Ons kantoor bevindt zich in Woubrugge. U kunt op diverse manieren contact met ons opnemen. Wij hebben verschillende toptalenten voor u beschikbaar en we zorgen graag voor de perfecte match. Welke kandidaten vindt u zoal bij ons? U mag dan denken aan onder meer functioneel beheerders, projectleiders, consultants en HR- en salariskandidaten. U heeft een of meerdere nieuwe personen nodig voor de salarisafdeling? Het vinden van de juiste persoon is een tijdrovend en intensief proces. Daarom is het een uitstekende optie om dit te delegeren naar PHOCUS.

Werving en selectie salaris

Als u de salaris werving en selectie uitbesteedt aan PHOCUS, dan mag u erop vertrouwen dat u de juiste persoon op de juiste plek krijgt. Wij hebben een uitgebreid netwerk en veel ervaring. U kunt zich dan focussen op uw eigen prioriteiten. Graag nemen we de werving en selectie dan ook van u over. Profiteer van onze ervaring en kennis. Wij kiezen voor onze eigen methodiek die in de praktijk zeer succesvol blijkt te zijn. Ook voor uw organisatie vinden wij op deze manier de juiste medewerkers. Wij gebruiken de moderne technologie. Wij zijn precies daar waar uw doelgroep zich bevindt. Op die wijze komen we al snel in contact met de professional die u zoekt voor uw organisatie.

Salaris werving en selectiebureau

Waarom zou u voor werving en selectie salaris in zee gaan met PHOCUS? Graag geven we u hiervoor een aantal redenen. Allereerst zoeken wij continue naar toptalent. Dit doen we zowel binnen als buiten ons eigen netwerk. Daarnaast kiezen wij voor maatwerkoplossingen. De medewerker die wij selecteren past precies binnen uw organisatie. Ook mag u erop vertrouwen dat de kandidaten allereerst uitvoerig door ons worden gescreend. Pas na deze strenge selectie maakt u kennis met de professionals. Dit scheelt u veel tijd en u bent verzekerd van een juiste match. Uiteraard beoordelen we de kandidaten op hun C.V. Schatten wij in dat het nodig is om een praktijktest of assessment af te nemen, dan regelen we dat. Zo zorgen we voor een zo compleet mogelijke dienstverlening.

Volg PHOCUS op Social Media:

 

Diensten en oplossingen van PHOCUS

Talent Search | Interim en Consultancy | Implementatie | Software HR en Salaris | Uitbesteden | Processen | HR- en Salarisscan

Elzenlaan 1-B
2481 LZ Woubrugge
+31 (0)172 519 900
advies@phocus.nl