Salaris uitbesteden

Salarisverwerking uitbesteden 

Realiseer een betrouwbare en efficiënte HR- en salarisadministratie met PHOCUS. Voor veel organisaties is het uitbesteden van de salarisadministratie een simpele keuze. Je bespaart veel tijd, hoeft geen studies te wijden aan wet- en regelgeving omtrent salarisadministratie en je kan alle lastige vragen van medewerkers over hun salaris simpel stellen aan jouw “eigen” salarisadministrateur. Een ander bijkomend voordeel, wanneer je de salarisverwerking uitbesteed, is het feit dat je de uitvoeringsverantwoordelijkheid ook uit handen geeft. 

Salarisverwerking door jouw specialist

PHOCUS heeft de kennis en kunde in huis om de administratie altijd correct uit te voeren. Zo vermijd je het risico van boetes van de belastingdienst.

Kortom, samenwerken met PHOCUS is een goed idee. Je HR- en salarisadministratie loopt altijd op rolletjes. Zonder dat je ernaar om hoeft te kijken kun je ervan uit gaan dat de loonstroken van je medewerkers altijd correct zijn en op tijd digitaal de deur uit gaan. Dan kun jij je blijven focussen op jouw core-business.

Alle mogelijkheden van een moderne HR- salarisverwerking

Je bespaart tijd

Een sparringpartner voor al je salaris & HR vraagstukken

Het is niet nodig je extra te verdiepen in complexe materie

Maak jij gebruik van onze kennis en ervaring, dan doen wij er alles aan om de continuïteit van jouw HR-salarisadministratie perfect te borgen en garanderen een tijdige salarisbetaling voor jullie werknemers.

Het uitbesteden van jouw salarisadministratie is bij #PHOCUS  goed en snel geregeld.

 

Wilt u meer weten over de diensten en oplossingen van PHOCUS? Neem geheel vrijblijvend contact op.

 

Neem contact op

 

 

Volg PHOCUS op Social Media:

 

Diensten en oplossingen van PHOCUS

Talent Search | Interim en Consultancy | Implementatie | Software HR en Salaris | Uitbesteden | Processen | HR- en Salarisscan

Elzenlaan 1-B
2481 LZ Woubrugge
+31 (0)172 519 900
advies@phocus.nl