Samenwerking tussen I8 en PHOCUS brengt HR Analytics voor de HR manager dichterbij

Geplaatst op 02 April 2018

Samenwerking tussen I8 en PHOCUS brengt HR Analytics voor de HR manager dichterbij

21 mei 2015

I8 Solutions uit Houten en PHOCUS uit Woubrugge hebben een gezamenlijk doel gesteld: organisaties helpen met het eenvoudig genereren van waardevolle managementinformatie. Dit moet leiden tot snelle en eenvoudige beslisinformatie die ertoe doet. Door het bundelen van onze expertises kunnen onze klanten gebruikmaken van kwalitatief en functioneel nog betere oplossingen voor hun dagelijkse praktijk.

De continue datastroom over en van personeel, omzet, planning, klanten, etc. binnen een organisatie zorgt voor een dynamische en complexe stroom van informatie. Grip houden op deze informatie vraagt om een constante focus. De verschillende bronsystemen hebben ieder voor zich rapportagemogelijkheden. Maar hoe krijgen we de informatie ontsloten in één omgeving en gecombineerd, en dat tegen voorspelbare en schaalbare kosten? PHOCUS geeft middels het partnership met I8 Solutions een antwoord op deze vraag.

De gezamenlijke kracht van ons partnerschap wordt gevormd door het toepassen van zeer specialistische kennis van onder andere de personeelskosten, personeelsplanning, het verzuim én het multidisciplinair kunnen genereren van managementinformatie.

De totale aanpak van I8 Solutions en PHOCUS zorgt voor een volledige oplossing voor uw organisatie omtrent managementinformatie over onder andere HR-analytics en meer.

“We zijn blij met de mogelijkheid om samen te werken met PHOCUS”, zegt Jan Vink, directeur bij I8 Solutions. “Het genereren van managementinformatie is niet alleen het interpreteren van data uit een specifieke bron, maar juist het combineren van verschillende bronnen, waaronder de grootste kostenpost, de personeelskosten. Samen met PHOCUS zijn we nu in staat de managementrapportages nog verder te optimaliseren en uit te rollen in de klantorganisatie.”

I8 Solutions
Bij i8 Solutions willen we organisaties helpen om beter te presteren in hun business. Dit doen we door organisaties inzicht te geven in hun resultaten, op elke gewenste manier. We hechten veel waarde aan een goede relatie met onze klanten en partners. Elke organisatie is anders en heeft een andere BI-oplossing nodig. Daarom steken we veel tijd in de relatie met onze klant, zodat wij een oplossing op maat kunnen aanbieden waarvan de klant lang kan profiteren.

“Alleen organisaties die in control zijn door waardevolle en betrouwbare managementinformatie, zijn in staat het verschil te maken ten opzichte van hun concurrent. Deze organisaties kunnen hun prestaties verbeteren, kwaliteit verhogen, kosten besparen en risico’s beheersen”, zegt Roger Horz, directeur bij PHOCUS. Dit zorgt ook voor een hogere innovatiesnelheid binnen deze organisaties. Een investering in betrouwbare managementinformatie is een investering in processen en slimme, beheersbare software binnen een organisatie. Dit komt de kwaliteit van risicobeheersing en flexibiliteit altijd ten goede. Inzicht maakt het verschil in het nemen van beslissingen tussen ‘moeten besparen’ of ‘kunnen investeren’ en in het bijsturen van de organisatie.

PHOCUS
PHOCUS is dé specialist op gebied van HR, salaris en belonen met een 360°visie. Wij helpen organisaties doelstellingen te realiseren en waarde te creëren door innovatieve oplossingen en doordachte dienstverlening. Ons inzicht heeft geleid tot ons productportfolio, bestaande uit software dat veel organisaties helpt. Uitgangspunten bij onze productstrategie zijn: 24/7 beschikbaar, flexibel, schaalbaar, betrouwbaar (gecertificeerd), lage implementatiekosten, inhoudelijke support, lage gebruikerskosten en vooral intuïtief in gebruik.

Wilt u bespreken hoe de dienstverlening of oplossingen van I8 Solutions of PHOCUS voor u kunnen werken, neem dan contact op of bel, Roger Horz 0172 51 99 00 of 06 55 39 64 09.

Bronnen:

Terug naar boven
Elzenlaan 1-B
2481 LZ Woubrugge
+31 (0)172 519 900
advies@phocus.nl