WERVEN, SELECTEREN, TOETSEN ÉN TRAINEN

Toptalenten voor u beschikbaar!

PHOCUS selecteert HR- en salariskandidaten, functioneel beheerders, consultants en projectleiders
met HR- en salariskennis en met de door u gewenste competenties en vaardigheden.


Werving & Selectie

shutterstock_529041205

Het vinden van HR- en salarisspecialisten kan een lastig en tijdrovend proces zijn. PHOCUS neemt deze zorg graag uit handen. Met onze kennis, ervaring, uitgebreide netwerk en onze werving & selectie methodiek vinden wij de juiste medewerkers voor uw organisatie. Dankzij doelgerichte inzet van moderne technologie zorgen wij ervoor dat we aanwezig zijn, waar uw doelgroep zich bevindt. Zo bereiken wij precies de HR- en salarisprofessionals die u zoekt.

 

Wilt u meer weten over de diensten en oplossingen van PHOCUS? Neem geheel vrijblijvend contact op.

 

Neem contact op

 

 

Volg PHOCUS op Social Media:

 

 

 Wat maakt ons bijzonder?

  • Bij PHOCUS zoeken we continu, zowel binnen ons eigen netwerk als daarbuiten naar geschikte kandidaten.
  • Wij bieden maatwerkoplossingen en kijken samen met u naar de methode, die het beste bij uw organisatie aansluit.
  • Onze kandidaten doorlopen eerst een uitvoerige screening, voordat ze met u kennismaken. Zo bent u altijd vooraf verzekerd van een juiste match.
  • Wij beoordelen alle kandidaten inhoudelijk op hun C.V. en er vindt een telefonisch en persoonlijk intakegesprek plaats. Indien gewenst nemen we een assessment of praktijktest af.

 

Onze werkwijze

PHOCUS werft en selecteert specialisten volgens een gestructureerd traject.

Toetsen

Iedere kandidaat die wij benaderen voor een functie bij een opdrachtgever, doorloopt een selectieprocedure. Deze bestaat uit gesprekken en praktische testen. We toetsen competenties, vaardigheden en vakkennis op basis van het door u opgestelde functieprofiel. Ook vragen we altijd minimaal twee referenties op bij eerdere werkgevers.

Training in theorie & praktijk

PHOCUS beschikt over ruime kennis en jarenlange ervaring op het gebied van HR- en salarisvraagstukken. Deze dragen wij graag over op uw toekomstige werknemers. Wij verzorgen zowel theoretische trainingen als trainingen ‘on the job’. Hierbij ligt de nadruk op de benodigde kennis voor de toekomstige functie. Bij trainingen maken we gebruik van onze theoretische kennis en van voorbeelden uit de praktijk.

Assessment
shutterstock_551973496Naast de testen op vakkennis doen onze kandidaten een competenties- en persoonlijkheidstest. Zo ontstaat er een compleet beeld, dat leidt tot een perfecte match met het gewenste profiel. Ook als u een eigen kandidaat wilt laten beoordelen, kan PHOCUS een assessment verzorgen. Hiermee krijgt u een perfect inzicht in de vaardigheden van uw kandidaat.

 

 

 

Meer weten?

Wilt u meer weten over onze Talent Search-dienstverlening? Neem vrijblijvend contact op met Roger Horz via 0172 – 51 99 00 of advies@phocus.nl.

Diensten en oplossingen van PHOCUS

Talent Search | Interim en Consultancy | Implementatie | Software HR en Salaris | Uitbesteden | Processen | HR- en Salarisscan

 

Elzenlaan 1-B
2481 LZ Woubrugge
+31 (0)172 519 900
advies@phocus.nl