WE ARE HIRING!­čĹëSalaris Consultant

Geplaatst op 25 March 2021

JIJ
Een baan met afwisseling! Als interim salarisconsultant heb je een afwisselende werkplek. Je vindt het prettig om op verschillende locaties bij onze opdrachtgevers aan de slag te gaan.
Klanten staan te springen om jouw komst! Jij brengt immers de ervaring, hulp en kennis die zij nodig hebben. Er moeten deadlines worden gehaald, processen worden geoptimaliseerd, je vervangt een zieke medewerker of de afdeling heeft het druk waardoor zij jouw ondersteuning hard nodig hebben.
Als Salarisconsultant doe jij waar je het beste in bent: salarissen verwerken, adviseren en uiteraard controle op het naleven van snel veranderende wet- en regelgeving. Jij weet wat daar bij komt kijken. Je vindt het fijn om je klant pro-actief te kunnen adviseren en om salarisprocessen onder de loep te nemen.
Je houdt er van om jouw diverse specialismen bij elkaar te brengen om synergie te realiseren zodat onze klanten daar de vruchten van mogen plukken.

WIJ
PHOCUS wordt gevormd door de mensen die er werken. Door te investeren in kennis werken bij ons professionals die oog hebben voor het leveren van kwaliteit en vernieuwende oplossingen. Al meer dan 22 jaar helpen wij organisaties hun HR- en/of salarisdoelstellingen te realiseren.
Onze mensen zijn goed opgeleid, hebben kennis van HR- en salarisprocessen/applicaties. Hierdoor kunnen zij en jij zelfstandig een HR- en/of salarisadministratie voeren.

WIJ BIEDEN
Wat wij bieden is een uitdagende functie met interessante arbeidsvoorwaarden, waaronder een een leaseauto of een mobiliteitsbudget. Daarnaast stimuleren wij ontwikkelings- en doorgroeimogelijkheden. Als salarisconsultant is er na de onboarding de mogelijkheid om volop zelfstandig aan de slag te gaan.

WIJ VERWACHTEN
MBO niveau of hoger, PDL in je achterzak en 3+ jaar relevante werkervaring.
Doorgroeiambities zijn welkom, communicatieve vaardigheden onmisbaar.

CONTACT
Voor informatie over de functie kun je contact opnemen met Hatice Demir van HR via telefoonnummer +31(0)172 51 9900.
Mailen naar mag natuurlijk ook: H.Demir@phocus.nl

Bronnen:

Terug naar boven
Elzenlaan 1-B
2481 LZ Woubrugge
+31 (0)172 519 900
advies@phocus.nl