Wij zoeken een ervaren Salaris Consultant

Geplaatst op 05 September 2018

Binnen PHOCUS zijn wij op zoek naar jou! Een ervaren Salaris consultant.

Ligt jouw talent en passie op het gebied van salaris? Is het uitvoeren van de salarisverwerking voor jou dé uitdaging? Is adviseren je tweede natuur? Dan hebben wij een uitdagende functie voor jou!

Salaris Consultant voor ons Shared Service Center

De markt waarin PHOCUS zich begeeft staat niet stil. Klantwensen veranderen, organisatiedoelstellingen worden bijgesteld en HR- en salarisadministraties worden steeds vaker uitbesteedt. De Salaris Consultant vervult hierbinnen een belangrijke en zichtbare rol. De Salaris Consultant vult de behoefte aan van capaciteit, ervaring, kennis en ontzorgt onze klanten welke de administratie hebben uitbesteedt aan PHOCUS.

Door jouw ruime ervaring ben je instaat, zelfstandig te werken en de klant te (bege)leiden. Dankzij de groeiende vraag binnen ons Shared Service Center zijn wij op zoek naar een collega met de volgende vaardigheden:

 • Minimaal 3 jaar ervaring binnen het HR- en salarisdomein.
 • Inhoudelijke kennis binnen het HR- en salarisvakgebied.
 • Affiniteit met processen en automatiseren.
 • Plannen en coördineren van je werk.
 • Communicatieve en relationele vaardigheden.
 • Organisatiebreed denken om op die manier je klanten van de beste adviezen te voorzien.
 • Pro-actief
 • Representatief
 • Uitstekende mondelinge en schriftelijke uitdrukkingsvaardigheid.

 

Over ons

PHOCUS brengt diverse specialismen bij elkaar om zo synergie te realiseren en zodat onze klanten daar de vruchten van kunnen plukken.

PHOCUS wordt gevormd door de mensen die er werken. Door te investeren in kennis en ondernemerschap werken bij ons professionals die oog hebben voor het leveren van kwaliteit en vernieuwende oplossingen. Al meer dan 19 jaar helpen wij organisaties hun HR- en/of salarisdoelstellingen te realiseren.

Onze consultants zijn pro-actief, goed opgeleid, hebben kennis van HR- en salarisprocessen en van de verschillende in Nederland gebruikte HR- en salarisapplicaties. Hierdoor kunnen zij zelfstandig een HR- en/of salarisadministratie voeren voor onze opdrachtgevers. Tevens zijn zij vraagbaak en contactpersoon voor de opdrachtgevers ten aanzien van voorkomende onderwerpen binnen het vakgebied salaris & belonen.

Het hoofdkantoor van PHOCUS is gevestigd in Woubrugge, midden in het groene hart van de Randstad tussen Alphen a/d Rijn en Hoofddorp. De snelwegen A4 en A12 liggen op circa 10 minuten met de auto.

 

Over ons Shared Service Center

Het Shared Service Center zorgt er op een effectieve en efficiënte manier voor dat de klanten zo goed mogelijk bediend worden en toegevoegde waarde kunnen leveren in de directe klantbeleving. Binnen de afdeling Shared Service Center worden de klanten verdeeld onder de professionals, die ieder verantwoordelijk zijn voor een gedeelte van de diensten, adviezen en uitvoering. Wij verwerken met elkaar grote hoeveelheden mutaties per jaar. Onze klantenbestand is verspreid over verschillende markten en branches. PHOCUS heeft een 100% Cloud visie wat voor onze professionals betekent dat zij werken met moderne HR- en salarissoftware oplossingen en technologie.

 

Wij bieden

Wat wij bieden is een hele uitdagende functie met interessante arbeidsvoorwaarden, waaronder een prima beloning. Daarnaast stimuleren wij ontwikkelings- en doorgroeimogelijkheden. Initiatieven worden gewaardeerd en als salarisconsultant is er direct de mogelijkheid om volop zelfstandig en ondernemend aan de slag te gaan. Natuurlijk gaat dit alles gepaard met een compleet op jou aangepast onboarding programma.

Deze functie gaat gepaard met de volgende eisen:

 • Opleiding – Minimaal mbo-niveau
 • In het bezit van het PDL (Praktijk Diploma Loonadministratie) en een Vakopleiding Payroll Services (VPS) of bereid een VPS te behalen.
 • Affiniteit met automatisering
 • Kennis van ADP en NMBRS.
 • Uitstekende beheersing van de Nederlandse taal.
 • Comfortabel met cijfers, processen en software.
 • Integer, servicegericht, stressbestendig, flexibel en leergierig.
 • De ambitie om door te groeien binnen je vakgebied. Onder andere door zelfstudie, training en (erkende) cursussen.

 

Contactpersoon

Voor inhoudelijke informatie over de functie kun je contact opnemen met Hatice Demir van HR of direct met een van de directieleden Marco Wijling via telefoonnummer +31(0)172 51 9900.
Een e-mail naar Marco Wijling met je motivatie en CV wordt natuurlijk ook op prijs gesteld. Mail naar: m.wijling@phocus.nl

 

Bronnen:

Terug naar boven
Elzenlaan 1-B
2481 LZ Woubrugge
+31 (0)172 519 900
advies@phocus.nl