Professional payroll

Professional payroll expert

Bij PHOCUS hebben we als professional payroll expert jarenlang ervaring met de werving en selectie van payroll professionals in Rotterdam en daarbuiten. Of u nu op zoek bent naar starters of ervaren payroll professionals met specifieke ervaring in salarissoftwarepakketten of branchekennis, wij kunnen u helpen. Denk aan software zoals Exact, Afas Profit, Unit4, Raet, ADP, Visma en meer.

Dankzij onze persoonlijke werkwijze en ons uitgebreide netwerk in de wereld van salarisadministratie, geloven wij dat we de perfecte kandidaat voor u kunnen vinden. De perfecte match tussen opdrachtgever en payroll professional.

PHOCUS staat voor maatwerk

Bij PHOCUS hanteren wij een werkwijze waarbij persoonlijke benadering en aandacht voor specifieke wensen centraal staan, zowel voor onze kandidaten als voor onze opdrachtgevers. Wij geloven dat we alleen de perfecte match kunnen maken als we beide partijen goed kennen. Van onze payroll professionals willen wij niet alleen een cv zien, maar ook een inschatting maken van hun persoonlijkheid en karakter. Want naast technische geschiktheid voor de functie, functioneert een nieuwe medewerker pas optimaal wanneer deze echt bij de bedrijfscultuur past.

Professional payroll: vast of interim?

Onze kandidaten kunnen genieten van het beste van beide werelden. Ze kunnen werken voor verschillende opdrachtgevers met het gevoel van een ZZP’er, maar met de zekerheid van een vaste baan. Daarnaast bemiddelt PHOCUS ook payroll professionals en salarisadministrateurs als vaste nieuwe collega’s bij onze opdrachtgevers.

Samen komen we tot de beste match

Enthousiast geworden? Wij ontmoeten u graag voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek! Voor een gesprek of meer informatie over onze diensten, kunt u terecht op onze contactpagina.

Ben je een payroll professional en wil je via PHOCUS aan de slag? Bekijk onze actuele vacatures.