Over PHOCUS

Met PHOCUS staat u er nooit meer alleen voor

Roger Horz en Marco Wijling, de oprichters van PHOCUS, startten beiden hun carrière bij een gerenommeerde leverancier van HR- en salarissoftware. De dynamische markt en hun ervaring deed ze besluiten om in 1999 PayRoll Solutions op te richten. Als kennisbedrijf ontwikkelden ze allerlei salarisdiensten en -services en middels interim salarisprofessionals ondersteunden en adviseerden zij organisaties en bedrijven bij de uitvoering en vraagstukken over hun salarisadministratie.

HR- en salarisdienstverlener
Door de groeiende vraag naar specifieke oplossingen transformeerde PayRoll Solutions de laatste jaren naar de dienstverlener, met de propositie ‘Dé HR- en salarisspecialist met een 360º kijk op HR en salaris’. Een krachtige propositie, die vroeg om een nieuwe bedrijfsnaam. Een naam die de verbinding legt met onze diensten, oplossingen, specialisme en de focus op de HR- en salarismarkt.

Met deze nieuwe naam, maar vooral dankzij onze lange ervaring, is PHOCUS inmiddels uitgegroeid tot de meest veelzijdige dienstverlener binnen de HR- en salarismarkt.

Partnerships aangaan
Roger Horz directeur bij PHOCUS: “Toen we destijds startten, konden we nog niet vermoeden dat we zeer aansprekende organisaties tot onze klantenkring mochten rekenen. Vandaag de dag zijn we actief in de non-profit en profit markt en werken we voor organisaties met 40 tot 10.000+ medewerkers. De vraag naar onze diensten en oplossingen groeit hard, met name onze shared service center-dienstverlening. We kunnen klanten met onze 360º kijk en de hierbij behorende dienstverlening, een zeer compleet servicemodel aanbieden. Ons one-stop-shop-model is hiervoor speciaal opgezet. Samenwerken betekent voor ons partnerships aangaan. Wij geloven in langdurige samenwerking, korte communicatielijnen en efficiency.”

PHOCUS is er voor uw focus
PHOCUS biedt voor alle organisaties een oplossing. Wij vinden het een eer om onze kennis, ervaring en expertise in uw organisatie te mogen toepassen. Een van onze motto’s daarbij is, dat u er op het gebied van HR- en salarisadministratie nooit meer alleen voor staat!

 

Meer weten over de diensten en oplossingen van PHOCUS? Neem geheel vrijblijvend contact op.

 

Neem contact op

 

Volg PHOCUS op Social Media:

 

 

Diensten en oplossingen van PHOCUS

Talent Search | Interim en Consultancy | Implementatie | Software HR en Salaris | Uitbesteden | Processen | HR- en Salarisscan

Elzenlaan 1-B
2481 LZ Woubrugge
+31 (0)172 519 900
advies@phocus.nl