Over PHOCUS

PHOCUS is een allround HR & Salaris dienstverlener. Onze mensen leveren kennis, kunde en kwaliteit voor elke HR en salarisadministratie. We zorgen in elke situatie voor continuïteit. Wij kijken met een 360 graden blik naar jouw processen en adviseren je proactief bij projecten, veranderingen, innovaties en ideeën die bijdragen aan procesoptimalisatie. Kenmerkend voor onze manier van werken is de pragmatische en doeltreffende aanpak.

We waarborgen de continuïteit van jouw salaris- en HR-activiteiten door in no-time de juiste HR of salarisprofessional voor je te vinden of met onze eigen Salaris en HR-software (PHOCUS Cloud) jouw processen te automatiseren. Zo bieden we jouw organisatie altijd topkwaliteit en rust.

Waarom PHOCUS?

Uitstekende werkgever

Vanuit onze visie op “uitstekend werkgeverschap”, hebben wij continu aandacht voor de ontwikkeling en het welzijn van onze medewerkers. We combineren professionele groei met persoonlijke aandacht. Ook onze familiaire werksfeer en het uitstekende arbeidsvoorwaardenpakket dragen bij aan meer werkgeluk en goede resultaten.

Integrale kijk op HR en salarisadministratie

Voor een optimaal werkproces is het nodig dat inzichten en processen naadloos op elkaar aansluiten. PHOCUS heeft voor elk HR en salaris vraagstuk een oplossing en kan op basis van een 360 graden benadering analyseren waar en hoe procesoptimalisatie mogelijk is.

Partnership en innovatie

Voor ons is een klantrelatie gebaseerd op partnership en staat jouw succes en klanttevredenheid voorop! Wij leveren kennis, kunde en kwaliteit voor elke HR en salarisadministratie en zorgen in elke situatie voor continuïteit. Wij denken graag met je mee over veranderingen, innovaties en ideeën die bijdragen aan het optimaliseren van je processen en lossen deze ook effectief voor je op. Zo kan jouw organisatie zich blijven ontwikkelen en jij kan je concentreren op jouw kerntaken.

Maak kennis met PHOCUS

Anouk Six
Recruitment Consultant
Anouk Six
Gerwin Bovenberg
Recruitment Consultant
Gerwin Bovenberg
Robin Val
Senior Accountmanager
Robin Val
Ed Loendersloot
Senior Recruitment Consultant
Ed Loendersloot
Patricia van der Hoeven-Buitendijk
Recruitment Consultant
Patricia van der Hoeven-Buitendijk
Roger Horz
Managing Consultant
Roger Horz
Lisa Taal
Recruitment Consultant
Lisa Taal
Alix Stoel
Sales Accountmanager
Alix Stoel
Sofia de Graaf – Lima
Corporate Recruiter
Sofia de Graaf – Lima

Neem gerust contact
met ons op

Zit je met een HR- of salarisprobleem en ben je benieuwd naar dé oplossing? Laat je vraag achter in ons contactformulier hieronder. Wij reageren snel om je verder te helpen.