Geschikte werknemer vinden

Moeiteloos werven van werknemers

Sinds 2013 heeft PHOCUS een groot netwerk opgebouwd van professionals in diverse vakgebieden zoals salarisadministratie, Human Resources, Finance en ICT. Dankzij ons uitgebreide netwerk verloopt het vinden van de juiste werknemer meestal soepel. De door ons geselecteerde professionals passen perfect bij de wensen en behoeften van uw organisatie. Onze unieke aanpak zorgt ervoor dat we in de meeste gevallen een geschikte werknemer voor u kunnen vinden.

Perfecte match tussen werknemer en werkgever

Bij PHOCUS hanteren we een persoonlijke benadering. We vinden het essentieel om zowel de opdrachtgever als de kandidaat goed te leren kennen. Dit omvat niet alleen de harde eisen en benodigde vaardigheden, maar ook minder zichtbare factoren zoals bedrijfscultuur en de persoonlijkheidskenmerken van de kandidaten. We zorgen ervoor dat we beide partijen grondig spreken en analyseren. Een kandidaat kan op papier ideaal lijken, maar als hij of zij niet binnen uw bedrijf past, kunnen beide partijen daar last van hebben.

Een werknemer vinden: vast of interim

Bent u op zoek naar een vaste medewerker of een interim kracht? Als ervaren personeelsbemiddelaar kunnen wij altijd een geschikte werknemer voor u vinden. We werven moeiteloos professionals die uw organisatie blijvend verbeteren. PHOCUS staat voor u klaar en zorgt voor een optimaal resultaat.

Samen komen we tot de beste match

Geïnteresseerd? Wij ontmoeten u graag voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek! Voor het aanvragen van een gesprek of meer informatie over onze diensten, kunt u terecht op onze contactpagina.

Ben je een kandidaat? Bekijk hier onze actuele vacatures!