Salarisadministrateur ADP

Sterk netwerk voor salarisadministratie

Bij het beheren van jouw salarisadministratie gebruik je waarschijnlijk een softwarepakket van een van de grote aanbieders, zoals ADP. De pakketten van verschillende bedrijven verschillen echter sterk, en zelfs de pakketten van ADP, zoals Perman, Pion, IHCM, Celergo, Streamline of Workforce, hebben hun eigen kenmerken. Of een salarisadministrateur effectief met ADP-pakketten kan werken, is dus nog maar de vraag. Als je PHOCUS inschakelt, hoef je je daar geen zorgen over te maken. Wij hebben een groot netwerk van salarisadministrateurs en kennen hun specialiteiten en vaardigheden goed. Zo weet je zeker dat jouw salarisadministrateur ADP-software optimaal kan gebruiken.

Persoonlijke benadering bij PHOCUS

Bij PHOCUS stellen we een persoonlijke benadering centraal, zowel voor onze kandidaten als voor onze opdrachtgevers. Wij geloven dat we alleen de perfecte match kunnen vinden als we beide partijen goed kennen. Daarom willen we niet alleen de cv’s van onze kandidaten zien, maar ook een goed beeld krijgen van hun karakter en persoonlijkheid. Tegelijkertijd willen we van onze opdrachtgevers weten hoe de bedrijfscultuur is. Een nieuwe medewerker functioneert pas optimaal als hij zich echt op zijn gemak voelt, ongeacht zijn technische vaardigheden.

Salarisadministrateur voor ADP-software

Dankzij onze focus op persoonlijke benadering en ons uitgebreide netwerk van professionals in de salarisadministratie, kunnen wij de beste salarisadministrateur voor ADP-software voor jouw bedrijf vinden. De ideale match. Een vaardige werknemer die zich binnen jouw bedrijf helemaal thuis voelt.

Samen komen we tot de beste Salarisadministrateur ADP match

Geïnteresseerd? Wij ontmoeten je graag voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek! Neem contact met ons op voor een afspraak of meer informatie over onze diensten via onze contactpagina.

Ben je een kandidaat? Bekijk hier onze actuele vacatures!