Dé professional voor uw salarisadministratie

Dé professional voor uw salarisadministratie

Het vinden van een nieuwe medewerker voor uw salarisadministratie is geen eenvoudige taak. U zoekt iemand die zijn vak verstaat én past bij de cultuur en doelen van uw organisatie. Bij PHOCUS houden we van mensen, en daarom kijken we bij het vinden van uw nieuwe collega altijd naar méér dan alleen competenties en werkzaamheden. Samen komen we tot de beste match.

We hebben nauw contact met ons netwerk en weten precies welke salarisadministrateurs beschikbaar zijn. Uw nieuwe medewerker heeft altijd de juiste branchekennis en is bekend met uw cao, of u nu een junior salarisadministrateur of iemand met leidinggevende ervaring zoekt. Na een persoonlijke kennismaking gaan wij op zoek naar een salarisprofessional die past bij uw functie, bedrijfscultuur én u.

Een interim salarisprofessional

Wij begrijpen dat uw salarisadministratie altijd door moet gaan, ook bij verzuim of projecten. Daarom bieden wij de mogelijkheid om op interim basis goede payroll specialisten in te zetten. Of u nu een junior medewerker PSA nodig heeft of een ervaren Manager Salarisadministratie, met ons omvangrijke netwerk van interim payroll specialisten en ons stabiele team van eigen salarisadministrateurs bieden wij altijd een oplossing op maat.

Werving en selectie

Werving en Selectie van salarisadministrateurs is de core business van PHOCUS. Ons netwerk van salarisspecialisten, variërend van junior salarisadministrateurs tot managers payrolling, is groot en krachtig. Zoekt u een salarisadministrateur voor uw organisatie? Wij bieden de best passende kandidaat. Snel, zorgvuldig, deskundig en met oog voor uw specifieke wensen.

Samen komen we tot de beste match

Benieuwd hoe wij u kunnen helpen bij het vinden van de juiste salarisadministrateur? Neem contact met ons op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Wij leren u en uw organisatie graag beter kennen!