Payroll specialist zwangerschapsverlof

Wij helpen u een payroll specialist ter vervanging van zwangerschapsverlof vinden

Heeft u geen positieve ervaringen met de werving en selectie van tijdelijke payroll specialisten? Hoewel u slechts een vervanger nodig heeft voor enkele maanden tijdens het zwangerschapsverlof van uw payroll specialist, wilt u toch dat het een goede match is. PHOCUS is gespecialiseerd in salarisadministratie en helpt u graag bij het vinden van een geschikte, tijdelijke payroll specialist. Dankzij ons sterke netwerk van professionals vinden wij snel en moeiteloos de ideale payroll specialist voor uw bedrijf.

Netwerk van salarisspecialisten in Rotterdam

PHOCUS beschikt over een groot en uitgebreid netwerk van professionals in de salarisadministratie. Wij onderhouden dit netwerk dagelijks en bezoeken regelmatig salariscongressen en beurzen in Nederland. Zo hebben wij zowel ervaren payroll specialisten als starters en allrounders. Ons netwerk strekt zich uit over diverse branches, zowel in de profit- als non-profitsector. Hierdoor kunnen wij altijd een payroll specialist vinden die past bij uw bedrijf en uitdagingen.

De persoon staat bij PHOCUS centraal

Bij PHOCUS staat de persoon altijd centraal. Wij investeren tijd in een kennismakingsgesprek, zowel met het bedrijf als met de kandidaten. PHOCUS wil precies weten naar welke interim payroll specialist u op zoek bent. Tijdens het wervings- en selectieproces stellen wij een profiel op van uw gewenste kandidaat, waarbij we zowel aandacht besteden aan harde als zachte vaardigheden. Op deze manier vinden wij de juiste professional voor uw onderneming. Voor ons is het belangrijk dat er een perfecte match ontstaat tussen uw bedrijf en de payroll specialist, zelfs al is het maar voor een paar weken of maanden. Het complete plaatje moet kloppen. U hoeft zich dan ook geen zorgen meer te maken als uw payroll specialist zwangerschapsverlof opneemt.

Samen vinden we de payroll specialist ter vervanging van zwangerschapsverlof

Enthousiast geworden? Wij ontmoeten u graag voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek! Voor een afspraak of meer informatie over onze diensten, kunt u terecht op onze contactpagina.

Ben je een kandidaat? Bekijk hier onze actuele vacatures!