Visma Payroll Specialist

Maatwerk bij PHOCUS

Bij PHOCUS geloven we in een persoonlijke aanpak. Dit geldt zowel voor onze kandidaten als voor onze opdrachtgevers. Wij denken dat we alleen de perfecte match kunnen maken als we beide partijen goed kennen. Van onze kandidaten willen we niet alleen het cv zien, maar ook hun persoonlijkheid begrijpen. Van onze opdrachtgevers willen we weten hoe de bedrijfscultuur is. Een medewerker functioneert het best als hij zich op zijn gemak voelt, ongeacht zijn technische vaardigheden.

Kracht van een uitgebreid netwerk

Om de salarisadministratie in uw bedrijf soepel te laten verlopen, gebruikt u waarschijnlijk software zoals Visma. De verschillen tussen de populaire softwarepakketten zijn groot, dus niet elke sollicitant kan direct met uw systeem werken. U wilt natuurlijk dat uw nieuwe werknemer goed met Visma kan omgaan. Bij PHOCUS kunnen we u daarbij helpen. Wij hebben een groot netwerk van salarisadministrateurs en kennen hun specialiteiten en vaardigheden. Uw volgende Visma Payroll Specialist staat waarschijnlijk al klaar om te beginnen.

Uw perfecte Visma Payroll Specialist

Met onze focus op persoonlijke benadering en ons uitgebreide netwerk van salarisadministratieprofessionals, vinden wij de ideale Visma Payroll Specialist voor uw bedrijf. De perfecte match. Een vaardige werknemer die zich snel thuis voelt in uw organisatie.

Samen komen we tot de beste match

Bent u enthousiast geworden? Wij ontmoeten u graag voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek! Voor een afspraak of meer informatie over onze diensten, kunt u terecht op onze contactpagina.

Ben je een Visma Payroll Specialist en wil je via PHOCUS aan de slag? Bekijk hier onze actuele vacatures!