Exact Payroll Specialist

Kracht van een uitgebreid netwerk

Om uw salarisadministratie overzichtelijk te houden, gebruikt u waarschijnlijk een bekend softwarepakket zoals Exact. Deze pakketten verschillen per bedrijf, en u wilt natuurlijk dat uw nieuwe medewerker goed met uw systeem kan werken. Bij PHOCUS helpen we u graag. Wij hebben een groot netwerk van salarisadministrateurs en kennen hun specialiteiten en vaardigheden. Uw volgende Exact Payroll Specialist staat waarschijnlijk al klaar om te beginnen.

Maatwerk bij PHOCUS

Bij PHOCUS geloven we in een persoonlijke aanpak. Dit geldt zowel voor onze kandidaten als voor onze opdrachtgevers. Wij denken dat we alleen de perfecte match kunnen maken als we beide partijen goed kennen. We willen niet alleen het cv van onze kandidaten zien, maar ook hun persoonlijkheid begrijpen. Van onze opdrachtgevers willen we weten hoe de bedrijfscultuur is. Een medewerker functioneert het best als hij zich op zijn gemak voelt, ongeacht zijn technische vaardigheden.

Uw perfecte Exact Payroll Specialist

Met onze focus op persoonlijke benadering en ons uitgebreide netwerk van salarisadministratieprofessionals, vinden wij de ideale specialist voor uw bedrijf. De perfecte match. Een vaardige werknemer die zich snel thuis voelt in uw organisatie.

Samen komen we tot de beste Exact Payroll Specialist match

Bent u enthousiast geworden? Wij ontmoeten u graag voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek! Voor een afspraak of meer informatie over onze diensten, kunt u terecht op onze contactpagina.

Heb je kennis van Exact en wil je via PHOCUS aan de slag? Bekijk hier onze actuele vacatures!