Home / HRM DIGITALISERING

HRM DIGITALISERING

PHOCUS digitaliseert uw HRM-processen met expertise en ervaring.

HRM digitalisering motor van professionalisering

Door digitalisering kunnen organisaties grip en inzicht krijgen op hun processen en efficiënter werken. Maar digitaliseren van hrm processen kost uw organisatie te tijd en energie? Hiervoor heeft u niet alleen een duidelijke nodig maar ook een implementatieplan. Onze specialisten kunnen hiermee helpen. Met een schat aan ervaring, kennis en inzicht blijft digitalisering van HRM niet alleen een plan, maar wordt dit ook voor u nog werkelijkheid. Daar mag u ons aan houden.

De 5 voordelen van e-HRM

Geautomatiseerd en digitaal de HR-processen uitvoeren heeft vele voordelen. Hieronder bespreken we er 5.

  • Compleet en gestructureerd
    Digitaal inzicht zorgt voor een goede structuur voor HR. Met slimme en gestructureerde HR processen heeft u grip en inzicht. Onze tip! Neem de huidige processen onder de loep en kijk of deze nog beter of handiger kunnen worden ingericht. Een compleet inzicht zorgt immers voor minder tijdverlies en draagt bij aan de efficiency van niet alleen de HR afdeling maar binnen de gehele organisatie.
  • Minder papier en inkt is goed voor het milieu
    Minder gebruik van papier en inkt is natuurlijk beter voor het milieu. Daarnaast zorgt een lagere kosten door de vaste procesafhandeling worden er ook minder fouten gemaakt.
  • Meer tijd voor personeel
    Een digitaal werken zorgt voor minder administratieve rompslomp, iets waar HR veel tijd aan kan verliezen. De tijd die u met digitalisering en automatisering wint, kunt u weer gebruiken voor de aandacht voor uw personeel. Het wordt nog leuker op het werk!
  • Inrichten workflows
    Wanneer u een duidelijk inzicht heeft in het personeel en hun taken/functies, kunnen workflows voor beter worden ingericht in de HR en Salarisadministratie software. Maar denk ook aan het verder automatiseren en efficiënt laten samenwerken van de HR data binnen alle andere systemen zoals: Tijd- en planningssystemen, financiële systemen, kassasystemen, etc..
  • Beter inzicht voor de medewerkers en managers
    Ook voor de medewerker en manager zelf levert e-HRM veel voordelen op. De medewerker kan bijvoorbeeld snel en gemakkelijk inzien hoeveel uren die heeft gewerkt, hoeveel verlofuren die nog heeft, welke kosten al zijn gedeclareerd, etc. (Employee Self Service). En de manager krijgt allerlei mogelijkheden om data in te zien over zijn team bijvoorbeeld: Bij verlofaanvragen even checken of dit kan binnen het team, declaraties van overuren of onkosten goedkeuren, het ziekteverzuim, verjaardagen, etc..

Voor digitalisering HRM naar PHOCUS

Voor hrm digitalisering bent u bij ons op de goede plek. Bij ons vindt u specialistische kennis en zeer veel ervaring. PayRoll Solutions was een echt kennisbedrijf. We ontwikkelden salarisdiensten- en services. Door middel van interim salarisprofessionals ondersteunden we bedrijven en organisaties op het gebied van de salarisadministratie. Ook stonden we altijd klaar voor professioneel advies.

Digitaliseren HRM processen

De digitalisering van hrm vraagt om ervaring. Deze vindt u bij PHOCUS. In de tijd dat we werkten vanuit ons bedrijf PayRoll Solutions, veranderde de markt. De vraag naar specifieke oplossingen nam toe. Om die reden zijn we getransformeerd naar dienstverlener. We mogen ons nu de HR- en salarisspecialist noemen. We vonden wel dat hierbij een nieuwe bedrijfsnaam nodig was. Onze naam moest duidelijk maken wat onze diensten inhouden. Voor echte oplossingen moet u bij ons zijn. Dankzij onze naam zijn wij vandaag aan de dag een zeer veelzijdige dienstverlener. Uiteraard speelt ook onze ervaring hierbij een belangrijke rol.

Wilt u meer weten? neem gerust contact met ons op.

Kennismaken?

Ben je geïnteresseerd of heb je vragen? Vul dan het onderstaande formulier in, en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Waar kunnen we jou bij ondersteunen?
This field is for validation purposes and should be left unchanged.