Home / OPTIMALISEER UW HR- EN SALARISPROCESSEN

OPTIMALISEER UW HR- EN SALARISPROCESSEN

PHOCUS optimaliseert uw HR- en salarisprocessen voor meer efficiëntie.

Efficiëntere HR- en salarisprocessen zorgen voor lagere kosten

De in-, door- en uitstroom van medewerkers resulteert in een dynamische en complexe administratie van HR- en salarisgegevens en -mutaties. Als u geen grip heeft op deze processen, leidt dit tot een aanzienlijke verhoging van kosten en inefficiëntie. PHOCUS analyseert uw HR- en salarisprocessen en optimaliseert deze snel en vakkundig.

Efficiënter werken, lagere kosten, betere dienstverlening

PHOCUS geeft u duidelijkheid, inzicht en grip als gaat om het proces van in-, door- en uitstroom van medewerkers. We verhogen de snelheid en kwaliteit van processen, zodat u efficiënter kunt werken en de kwaliteit van uw dienstverlening verhogen. Het beschrijven en optimaliseren van processen doet PHOCUS vanuit een HR- en salarisgedachte. We maken hierbij gebruik van de Sensus-methode®

Met onze procesoptimalisatie realiseert u:

  • kostenbesparing;
  • efficiencyverbetering;
  • kwaliteitsverbetering;
  • draagvlak en communicatie;
  • kennis en informatie overdracht.

Procesconsultancy en optimalisatie voor hoger rendement

Efficiënte en geoptimaliseerde processen zorgen voor een hoger rendement. Duidelijke en overzichtelijke processen dragen eraan bij, dat medewerkers dagelijks minder belast worden met inefficiënte handelingen en administratieve taken. Er ontstaat meer aandacht voor kernactiviteiten.

Procesautomatisering zorgt voor een efficiëntere en snellere workflow. De consultants van PHOCUS zijn experts in het vertalen van bedrijfsprocessen naar software-inrichtingen. Niet alleen op technisch vlak; we nemen uw organisatie ook mee in de transitie naar een nieuwe denkwijze. Bij change management stellen onze consultants zich op als onderdeel en verlengstuk van uw organisatie. U krijgt advies en sturing. Niet van bovenaf, maar als businesspartner van uw team.

Wij helpen u om het maximale uit uw HR en salarisprocessen te halen.

Kennismaken?

Ben je geïnteresseerd of heb je vragen? Vul dan het onderstaande formulier in, en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Waar kunnen we jou bij ondersteunen?
This field is for validation purposes and should be left unchanged.