Vacature

Ervaren en zelfstandige Interim Salarisadministrateur met goede kennis van NMBRS | ingevuld

Voor onze opdrachtgever, een snel en solide groeiend groot- en detailhandelsbedrijf in de regio Twente dat vanuit meerdere locaties actief is in Nederland, Belgie en Duitsland , zoeken wij een interim salarisadministrateur. Wegens interne wijzigingen is er tijdelijk behoefte aan een ervaren iemand die, samen met een ervaren salarisadministrateur (die één dag beschikbaar gaat zijn) de verantwoordelijkheid neemt voor de payroll voor een kleine 200 collega’s. Daarnaast is een belangrijke taak weggelegd bij de verbetering van processen en het implementeren daarvan. In een later stadium komt daar het inwerken van een nieuwe collega bij.

Samengevat

  • startdatum zo spoedig mogelijk
  • 20 – 24 uur per week (uitbreidbaar)
  • hybride werken (in overleg, liefst frequente aanwezigheid op kantoor)
  • NMBRS

Wat ga je doen?

Je komt terecht in het payroll-team dat deel uitmaakt van HR. De payroll-collega is een ervaren iemand van wie je, i.v.m. de uitvoering van een ander project, tijdelijk de verantwoordelijkheid voor de uitvoering van de verloning van een kleine 200 collega’s overneemt, en daarbij dus het voortouw neemt. Je houdt je voornamelijk bezig met voorbereiding en controle (er wordt gebruik gemaakt van de diensten van een accountantskantoor).
Daarnaast besteed je je tijd voor een belangrijk deel aan het meedenken over en voorstellen van verbetering van de processen, én het implementeren daarvan. In een later stadium komt daar het inwerken van een nieuwe collega bij (die op het moment dat jouw interim-opdracht eindigt, volledig en zelfstandig de salarisadministratie kan overnemen).

Wat breng je mee?

Om voor deze opdracht in aanmerking te kunnen komen ben je een ervaren salarisadministrateur en in staat om zelfstandig de verloning van A-Z te verwerken. Je bent bekend met NMBRS en met het schakelen met een accountantskantoor. Je hebt een gunfactor, bent communicatief en interpersoonlijk goed, bent mensgericht en verbindend en in staat om iemand verder in het vak te brengen. Verder kun je meedenken over het verder verbeteren van efficiency en de gevolgen voor de payroll van de groei van het bedrijf.

Arbeidsvoorwaarden

Het betreft een tijdelijke opdracht voor in 1e instantie 20 – 24 uur per week gedurende een periode van circa 6 maanden. Hybride werken is mogelijk, in overleg, waarbij wel moet worden gesteld dat aanwezigheid op kantoor zo veel als mogelijk voorkeur heeft. Er is urgentie, de startdatum is zo spoedig mogelijk. De opdracht is zowel op zzp-basis als middels een projectovereenkomst via PHOCUSWorX in te vullen.

Locatie

regio Twente