Steve over zijn ervaring met PHOCUS

Steve Martina – Interim HR Professional bij Telespazio, Vemedia en Doedijns

De relatie tussen Steve en PHOCUS gaat ondertussen al jaren terug. Jaren waarop zowel Steve als PHOCUS met veel plezier op terugkijken. Steve zit momenteel voor de zevende keer in opdracht via PHOCUS. Diverse interim opdrachten waarin hij veel heeft kunnen betekenen voor zijn opdrachtgevers en zichzelf persoonlijk verder heeft kunnen ontwikkelen.

Steve kent PHOCUS ondertussen ruim drie jaar en de samenwerking bevalt hem heel goed! De kennismaking kwam enkele jaren tot stand toen een van de recruitment consultants bij PHOCUS hem online benaderde voor een interim opdracht. Sindsdien verloopt het contact altijd soepel en zonder problemen. Alles is goed geregeld en ze hanteren heldere en duidelijke afspraken.

PHOCUS onderhoudt altijd goed contact tijdens de aanloop en uitvoering van de opdracht. Tijdens de aanloop helpen ze in de voorbereiding door alle (beschikbare) informatie over de contactpersonen, organisatie en opdracht met je te delen. Ook komen ze vaak een keer op bezoek bij de opdrachtgever. Daarnaast sluit ik vaak aan op de kennissessies en social events van PHOCUS. Het contact is dus heel goed, het is duidelijk wat er van je wordt verwacht, en wat je kan verwachten.

Binnen het vakgebied HR & Payroll is PHOCUS heel prettig om mee samen te werken, omdat ze beschikken over vakkundige flexibele recruitment consultants. Hiernaast beschikken ze over veel ervaring binnen het vakgebied!

 

 

Altijd goed contact tijdens de aanloop en uitvoering van de opdracht
Vakkundige flexibele recruitment consultants
Persoonlijke ontwikkeling

Kennismaken?

Heb je interesse of vragen? Neem contact met ons op!

Waar kunnen we jou bij ondersteunen?
This field is for validation purposes and should be left unchanged.