Bureau salarisadministrateurs

Bureau voor salarisadministrateurs

Als bureau is PHOCUS één van de marktleiders in de bemiddeling van salarisadministrateurs, dankzij onze jarenlange ervaring. Of u nu op zoek bent naar een vaste of interim medewerker, bij ons vindt u altijd iemand met de juiste kennis van cao’s en de specifieke branche. Wij bieden snel, zorgvuldig en deskundig de best passende kandidaat, met aandacht voor uw specifieke wensen.

Altijd up-to-date branche- en cao-kennis

Als specialist in de werving en selectie van payroll specialisten, heeft PHOCUS kennis van veel verschillende markten. Denk aan ervaren salarisadministrateurs in de retail, telecom, logistiek, maritieme sector en overheid. Onze specialisten hebben ook actuele kennis van branchespecifieke salarissoftware. Op onze website vindt u een volledig overzicht van onze expertises, van ADP tot Raet en meer.

Profiteer van ons sterke netwerk

Bij PHOCUS profiteert u van een groot netwerk van payroll specialisten in uw branche. Wij investeren dagelijks in ons netwerk en zijn aanwezig op alle toonaangevende payroll congressen. Wanneer u PHOCUS inschakelt voor uw werving en selectie, geniet u meteen van ons sterke en ervaren netwerk.

Bureau salarisadministrateurs: maatwerk in recruitment

Wij vinden het belangrijk om de juiste kandidaat voor u te vinden die voldoet aan uw unieke wensen, kennis en ervaringseisen, en past bij uw bedrijfscultuur. Onze slogan is dan ook: samen komen we tot de beste match.

Enthousiast geworden? Wij leren u graag beter kennen tijdens een vrijblijvend kennismakingsgesprek! Voor een afspraak of meer informatie over onze diensten als bureau voor salarisadministrateurs, kunt u terecht op onze contactpagina.