PHOCUS voor woningcorporaties

De toegevoegde waarde van PHOCUS voor woningcorporaties? Ontdek het hier!

PHOCUS Cloud voor Woningcorporaties

Heb je ooit gewenst dat HR-beheer een eitje was? Met de juiste HR-software voor woningcorporaties wordt dat een feit! Van het stroomlijnen van wervingsprocessen tot het beheren van verlofaanvragen, deze tool maakt alles een fluitje van een cent. Dus zeg vaarwel tegen die berg papierwerk en hallo tegen efficiëntie in HR met de juiste software in huis.

PHOCUS Cloud ondersteunt de volledige werknemer-reis van recruitment tot offboarding en alles wat daar tussen zit. Automatiseer processen met slimme workflows, betrek werknemers en krijg inzicht met real time dashboards.

Meer weten over de functionaliteiten? Download onze software leaflet 

Integratie

HR & salaris staan nooit op zichzelf en zijn verweven met de rest van de organisatie. Dat geldt voor dagelijkse werkzaamheden maar ook voor het applicatielandschap. Met PHOCUS Cloud integreer je eenvoudig met de rest van je interne applicaties zoals planning, LMS, intranet en financiële oplossingen. Voor veelgebruikte applicaties en instanties die gebruikt worden bij woningcorporaties is een standaard koppeling beschikbaar. Door moderne koppelmethodieken zijn hiermee gegevens real time in diverse applicatie beschikbaar. Hiermee voorkom je overtypen, fouten en bespaar je veel tijd en geld.

sparringspartner-branche
Sparringspartner met kennis van de branche
kennis-caos-branche
Kennis en onderhoud CAO Woondiensten
Kennis van bijzondere regeling (RSP, Cats, generatiepact, cafetaria)
expert-software-branche
Innovatieve HR & Payroll Software

Wat maakt HR en Salarisadministratie binnen woningcorporaties bijzonder?

PHOCUS is kennispartner voor woningcorporaties. Met onze specialistische kennis van de branche, onze innovatieve software en dienstverlening is PHOCUS dé totaalleverancier voor woondiensten op het gebied van HR & Salaris. De CAO Woondiensten wordt door ons volledig ondersteund en onderhouden. Daarnaast worden alle branche-specifieke regelingen, zoals Cats schalen, generatiepact, Cafetaria-model en RSP factor, gefaciliteerd.

Naast de innovatieve software biedt PHOCUS ook de mogelijkheid om de salarisadministratie (deels) uit te besteden.

De combinatie van de dienstverlening en het software platform zorgen ervoor dat werknemers, managers, HR en Salaris de voordelen ervaren van automatisering, inzicht en gebruiksgemak.

Interessante artikelen voor woningcorporaties

HR & Salaris binnen woningcorporaties vraagt om specialistische kennis. In deze blogs behandelen we verschillende HR & Salaris onderwerpen. We gaan dieper in op wat bepaalde cao’s, regelgeving, software en veelvoorkomende processen.

5 handige tips voor de selectie van een nieuw HR- en salarissysteem

5  Handige tips voor het kiezen van de juiste HR- en salarissoftware en dienstverlener voor uitbesteding van je administratie. 1. Behoeftenanalyse Begin met een...
Nieuws
Lees meer

Alles over de HR-plannen uit het Belastingplan 2024

Op Prinsjesdag 2023 heeft het kabinet bekendgemaakt wat het Belastingplan 2024 inhoudt. Daar vallen ook allerlei plannen onder met gevolgen voor je HR-beleid. Welke...
Nieuws
Lees meer

Salarisadministratie uitbesteden of zelf doen?

Salarisadministratie uitbesteden of zelf doen? Het wel of niet uitbesteden van de salarisadministratie is een keuze waar groeiende bedrijven vaak op enig moment voor...
payrolling Salarisadministrateur
Lees meer

Kennismaken?

Heb je interesse of vragen? Laten we kennismaken en jouw vraag bespreken! Vul het formulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Waar kunnen we jou bij ondersteunen?
This field is for validation purposes and should be left unchanged.