HR uitbesteden

HR uitbesteden aan PHOCUS

Voor het uitbesteden van hr activiteiten bent u bij PHOCUS aan het juiste adres. Kiest u voor deze tactiek, dan houdt u zelf meer ruimte over voor andere taken. Wilt u zich ook meer richten op kernactiviteiten? We zien in de praktijk dat steeds meer organisaties daarvoor kiezen. De niet-kernwerkzaamheden worden in dat geval uitbesteed. Wij zijn gespecialiseerd in het overnemen van de hr werkzaamheden. Wij werken alleen met ervaren en gediplomeerde experts. Er wordt jaarlijks na- en bijscholing gevolgd. We zorgen voor de juiste match.

Niveaus in uitbesteden HR werkzaamheden

Wilt u werkzaamheden op het gebied van hr uitbesteden? PHOCUS is er voor u. Wij nemen op een betrouwbare manier uw HR- en salarisverwerking over. Dit doen we of gedeeltelijk of geheel. Uiteraard bent u hierbij de beslissende factor. Wij gebruiken, wanneer wij deze taken van u overnemen, onze of uw online HR- en/of salaris SaaS-omgeving. Welk niveau van uitbesteding past u het beste? Wij onderscheiden 4 verschillende niveaus. Op de site leest u hierover de details. Ook mag u altijd contact opnemen als u nog vragen hebt. Vul eventueel het contactformulier in dat u vindt op onze site. Als wij daar uw persoonlijke gegevens en uw vraag lezen, nemen we zo snel mogelijk contact met u op.

Outsourcing bij uitbesteden HR activiteiten

Bij het uitbesteden hr kiest u voor outsourcing? Dit is ideaal als u de salarisverwerking wilt uitbesteden. U besteedt binnen het BPO-concept het verloningsproces aan ons uit. Een groot voordeel hiervan is dat u binnen uw bedrijf geen specialisten meer nodig heeft op dit gebied. Deze salariskennis draagt u dan over aan PHOCUS. Wij hebben veel kennis en ervaring op dit terrein. Een salarisspecialist van PHOCUS staat voor u klaar. Deze voert de regie en zorgt voor een goede samenwerking met u. Het is de bedoeling dat u de mutaties aanlevert. Dit gebeurt op een tijdstip en manier die we van te voren met elkaar afspreken. U kunt kiezen voor een aflevering met digitale formulieren. Ook kunnen we kiezen voor de SaaS-toepassing. Wilt u liever op een andere manier de gegevens aanleveren? We overleggen graag met u over de mogelijke opties. Wij verwerken de mutaties voor u. Uiteraard doen we dit pas nadat we ze met u besproken hebben. Er vindt vervolgens een proefverloning plaats. Op dat moment is er nog alle ruimte voor de nodige correcties. Tenslotte verwerken we de mutaties definitief. De dashboards en rapportages staan op dat moment voor u klaar. Wat we tenslotte nog van u vragen is alleen het goedkeuren van de betaling.

Diensten en oplossingen van PHOCUS

Talent Search | Interim en Consultancy | Implementatie | Software HR en Salaris | Uitbesteden | Processen | HR- en Salarisscan

Elzenlaan 1-B
2481 LZ Woubrugge
+31 (0)172 519 900
advies@phocus.nl