HR uitbesteden

HR uitbesteden aan PHOCUS

Voor het uitbesteden van Hr activiteiten bent u bij PHOCUS aan het juiste adres. Kiest u voor het uitbesteden van deze kennis intensieve en tijdrovende administratie, dan houdt u zelf meer ruimte over voor andere activiteiten. Wilt u zich ook meer richten op kernactiviteiten, dan doen wij uw HR administratie! Steeds meer organisaties kiezen ervoor om de focus te verleggen naar de core business, de niet-kernwerkzaamheden worden in dat geval uitbesteed. PHOCUS is gespecialiseerd in het overnemen van de HR werkzaamheden. Wij werken alleen met zeer ervaren en kundige gediplomeerde experts. Onze professionals worden jaarlijks bijgeschoold en zijn hiermee volledig up to date qua wet- en regelgeving. Binnen de uitbesteding zorgen we voor de juiste match met uw vaste PHOCUS HR specialist.

Neem contact op

 

Niveaus in uitbesteden HR werkzaamheden

Wilt u werkzaamheden op het gebied van HR uitbesteden? PHOCUS is er voor u. Wij nemen uw HR- en of  salarisverwerking over. Dit kan gedeeltelijk of geheel. Uiteraard bent u hierin de beslissende factor. Wij gebruiken uw of onze online HR-software. Welk niveau van uitbesteding past u het beste? Wij onderscheiden verschillende niveaus. Op de site leest u hier de details. Ook mag u altijd contact opnemen als u nog vragen hebt. Vul eventueel het contactformulier in dat u vindt op onze site. Als wij daar uw persoonlijke gegevens en uw vraag lezen, nemen we zo snel mogelijk contact met u op.

Outsourcing bij uitbesteden HR activiteiten

Bij het uitbesteden HR kunt u ook kiezen voor volledige outsourcing. Dit is ideaal als u bijvoorbeeld de salarisverwerking ook wilt uitbesteden. U besteedt binnen het Business Process Outsourcing -concept (BPO) het HR- en verloningsproces aan ons uit. Een groot voordeel hiervan is dat u binnen uw bedrijf geen specialisten of administrateurs meer nodig heeft op deze twee kennisintensieve vakgebieden. Deze HR kennis en salariskennis samen met uw processen draagt u over aan PHOCUS en wij doen de rest.

Wij hebben veel kennis en ervaring op met deze werkwijze. Uw vaste HR specialist en/of salarisspecialist van PHOCUS staat voor u klaar. Deze voert de regie en samen zorgen we voor een goede samenwerking. De dienstverlening wordt uitgevoerd op basis van een heldere dienstensheet en een duidelijke agenda. Zo levert op het afgesproken tijdstip en wijze de mutaties aan. Wij maken arbeidsovereenkomsten, gebruikersovereenkomsten, handelen uitdiensters af, etc.

Voor de mutatie aanlevering kunt u kiezen voor een aanlevering met digitale bestanden of online via digitale formulieren binnen de SAAS HR- en salarissoftware. Wilt u liever op een andere manier de gegevens aanleveren? We overleggen graag met u over de mogelijke opties.

Binnen het verloningsproces vindt er altijd eerst een proefberekening plaats. En is er nog ruimte voor eventuele correcties. Tenslotte verwerken we de mutaties definitief en staan dashboards en rapportages direct na de verwerking voor u klaar. U beschikt altijd 24/7 over alle informatie. U hoeft alleen nog de betalingen even te verwerken via het SEPA bestanden en uw medewerkers en de belastingdienst zijn tijdig en correct betaald.

 

Neem contact op

 

 

Volg PHOCUS op Social Media:

 

Diensten en oplossingen van PHOCUS

Talent Search | Interim en Consultancy | Implementatie | Software HR en Salaris | Uitbesteden | Processen | HR- en Salarisscan

Elzenlaan 1-B
2481 LZ Woubrugge
+31 (0)172 519 900
advies@phocus.nl