HRM applicatie

HRM applicatie

Voor applicatie hrm moet u bij PHOCUS zijn. Het succesvol implementeren van software is onze absolute specialiteit. Dit is precies waar wij ons dagelijks mee bezighouden. We werken hierbij met software van gerenommeerde leveranciers. U kunt hierbij onder meer denken aan SAP, Workday, Exact en Centric. Wanneer u advies nodig heeft over hrm applicaties, neem dan zeker contact met ons op. Via het contactformulier op onze website kunt u ook een vraag aan ons stellen.

Implementatie HRM applicaties specialistisch werk

Wanneer een hrm applicatie en software geïmplementeerd moeten worden, heeft u mensen nodig met kennis van zaken. Die vindt u bij ons. Als u alles binnen uw organisatie zelf doet, houdt u geen tijd en energie meer over. Daarom is het verstandig om bepaalde zaken uit te besteden. De specialisten van PHOCUS staan graag voor u klaar. Wij kunnen deze taak volledig of voor een bepaald gedeelte van u overnemen. Voor deskundig advies mag u altijd even contact met ons opnemen. We overleggen graag samen om zo te komen tot de best passende oplossing.

Plan belangrijk bij applicatie HRM

Wanneer de hrm applicaties door PHOCUS worden geïmplementeerd, maken wij altijd gebruik van een implementatieplan. We maken een blauwdruk voor hoe het nieuwe systeem eruit gaat zien. Ook staat in dit plan precies beschreven hoe we te werk willen gaan. De projectdoelen worden dan ook zeker vermeld in dit plan. Deze zijn altijd gebaseerd op de blauwdruk. Ook vindt u in het plan de resources, de randvoorwaarden en de uitgangspunten. Heel belangrijk vinden we verder ook de planning en fasering van het project. Voor een goede uitvoering is het tenslotte ook noodzakelijk dat de project verantwoordelijkheden vermeld worden in het plan.

Wilt u meer weten over het de HRM software? Neem dan geheel vrijblijvend contact op.

 

Plan een Demo

 

 

Volg PHOCUS op Social Media:

 

Diensten en oplossingen van PHOCUS

Talent Search | Interim en Consultancy | Implementatie | Software HR en Salaris | Uitbesteden | Processen | HR- en Salarisscan

Elzenlaan 1-B
2481 LZ Woubrugge
+31 (0)172 519 900
advies@phocus.nl