Over PHOCUS

Met PHOCUS staat u er nooit meer alleen voor

Roger Horz en Marco Wijling, de oprichters van PHOCUS, startten beiden hun carrière bij een gerenommeerde leverancier van HR- en salarissoftware. De dynamische markt, hun expertise en ervaring deed ze besluiten om in 1999 PayRoll Solutions op te richten. Als kennisbedrijf ontwikkelden ze salarisdiensten en -services waarmee organisaties worden ondersteund en geadviseerd bij de salarisadministratie.

HR- en salarisdienstverlener
Door de groeiende vraag naar specifieke oplossingen transformeerde PayRoll Solutions zich de laatste jaren naar een HR- en salarisdienstverlener, met een vernieuwde propositie ‘HR- en salarisdienstverlener met een 360º kijk op HR en salaris’. Een krachtige propositie, die vroeg om een nieuwe bedrijfsnaam welke een verbinding legt met onze diensten, oplossingen, specialisme en de focus op de HR- en salarismarkt.

Met deze nieuwe naam, maar vooral dankzij onze decennia lange ervaring, is PHOCUS inmiddels uitgegroeid tot dé meest veelzijdige dienstverlener binnen de HR- en salarismarkt.

Partnerships aangaan
Oprichter van PHOCUS Roger Horz: “Toen we destijds startten, konden we nog niet vermoeden dat we zeer aansprekende organisaties tot onze klantenkring mochten rekenen. Vandaag de dag zijn we actief in de non-profit en profit markt en werken we voor organisaties met 40 tot 10.000+ medewerkers. De vraag naar onze diensten en oplossingen groeit snel, met name onze shared service center-dienstverlening. We kunnen klanten met onze 360º kijk en de hierbij behorende dienstverlening, een zeer compleet “One stop shopping” servicemodel aanbieden. Samenwerken betekent voor ons partnerships aangaan. Wij geloven in langdurige samenwerking, korte communicatielijnen en efficiency.”

Met PHOCUS staat u er nooit meer alleen voor
PHOCUS biedt voor alle organisaties een oplossing. Wij vinden het een eer om onze kennis, ervaring en expertise in bij al onze klanten te mogen toepassen. Een van onze motto’s daarbij is, dat u er op het gebied van de HR- en salarisadministratie nooit meer alleen voor staat!

 

Meer weten over de diensten en oplossingen van PHOCUS? Neem geheel vrijblijvend contact op.

 

Neem contact op

 

Volg PHOCUS op Social Media:

 

 

 

 

 

Elzenlaan 1-B
2481 LZ Woubrugge
+31 (0)172 519 900
advies@phocus.nl