Salarisadministratie uitbesteden

Salarisadministratie uitbesteden

Voor het uitbesteden van salarisadministratie activiteiten moet u bij PHOCUS zijn. Roger Horz is directeur bij dit bedrijf. De laatste jaren is PHOCUS enorm gegroeid. We werken in de non-profit en de profit markt. Ook bedrijven met een groot aantal medewerkers zitten bij ons helemaal goed. Wilt u kunnen vertrouwen op een zeer compleet servicemodel? Neem dan vandaag nog contact met ons op. Als we samenwerken, dan betekent dat voor ons dat we partnerships aangaan. Een langdurige samenwerking vinden wij belangrijk.

Neem voor uitbesteden salarisadministratie contact op met PHOCUS

Kiest u ervoor uw salarisadministratie uit te besteden aan PHOHUS, dan staat u er voortaan nooit meer alleen voor. Hoe ver u gaat in het uitbesteden van de administratie, dat is helemaal aan u. Er zijn diverse opties en niveaus mogelijk. Een van onze consultants staat graag voor u klaar. Zo houdt u tijd en ruimte over voor uw kernactiviteiten. We kunnen elke dag van de week bij u op locatie zijn, maar een aantal dagdelen in de maand is ook een optie. Wij maken altijd gebruik van uw of onze online HR- en/of salaris SaaS-omgeving. Wilt u onze salarissoftware gebruiken? U ontvangt dan onze licentie. Deze is helemaal beschikbaar als SaaS. Wij zijn er voor het beheer, dus u kunt dat zelf helemaal loslaten.

Contact opnemen voor uitbesteden salarisadministratie activiteiten

Als u meer informatie wilt over het uitbesteden van uw salarisadministratie, dan mag u vrijblijvend contact met ons opnemen. Heeft u specifieke vragen? Wij beantwoorden ze graag. Het is mogelijk om ons contactformulier hiervoor te gebruiken. Wilt u het liefst meteen een professioneel spreken, kies er dan voor om ons direct even te bellen. We staan u graag te woord. De salarisspecialisten van PHOCUS zijn er ook voor uw organisatie.

Volg PHOCUS op Social Media:

 

Diensten en oplossingen van PHOCUS

Talent Search | Interim en Consultancy | Implementatie | Software HR en Salaris | Uitbesteden | Processen | HR- en Salarisscan

Elzenlaan 1-B
2481 LZ Woubrugge
+31 (0)172 519 900
advies@phocus.nl