HR detachering

Voor HR consultancy moet u bij PHOCUS zijn

Zoekt u een HR consultancybureau met ervaren en deskundige HR specialisten, dan kunt u terecht bij PHOCUS. Door te kiezen voor HR consultancy lost u eenvoudig uw capaciteit vraagstuk op. Onze HR consultants hebben veel ervaring en kennis opgedaan binnen veel HR afdelingen van verschillende organisaties van klein tot groot.

De PHOCUS HR professional is onder andere inzetbaar als HR adviseur bijvoorbeeld bij zwangerschap, langdurige ziekte van een collega of een tijdelijke vacature; HR medewerker of HR assistent bij langdurige ziekte of een groot project; Recruiter bij grootschalige werving; HR Specialist op het gebied van Shared Services / Payroll.

Met onze ervaring en expertise kunnen wij gegarandeerd elke aanvraag op het gebied van interim HR binnen enkele werkdagen invullen. Kiest u voor specialisten van PHOCUS, dan kiest u voor kwaliteit.

Consutlancy HR

Voor hr consultancy bent u bij PHOCUS op het juiste adres. PHOCUS levert interim salarisadministrateurs en HR-specialisten. Heeft uw organisatie tijdelijk of projectmatig een interim payroll- of HR-professional nodig, dan is dat met PHOCUS interim professionals snel en goed geregeld.

Binnen de onze HR Colsultancy unit werken onze professionals landelijk en met alle mogelijke salarissoftware of het HR-systemen, dus met de software waarmee u werkt of in de regio waar uw organisatie gevestigd is. Oftewel beschikbaar in heel Nederland.

Wij zijn gespecialiseerd in het tijdelijk overnemen van operationele HR processen. Kies de juiste prioriteiten en neem vandaag nog contact op met PHOCUS.

 

Neem contact op

Verschillende niveaus van uitbesteding mogelijk bij HR consultancybureau

Welke vorm van consultancy hr past het beste bij uw huidige situatie? Kiest u voor onze online HR- en salarissoftware? Deze is ISO-gecertificeerd en kan uitstekend gebruikt worden als SaaS (Software As A Service).

Omdat wij het beheer voor u verzorgen, hoeft u zich daar niet druk om te maken. Denk hierbij onder meer aan wet- en regelgeving, cao’s, upgrades, hard- en software en het beheer van standaard functionaliteit, -velden en -rapporten. Uiteraard krijgt u te maken met een moderne omgeving. Deze is zowel flexibel als gebruiksvriendelijk. Er zijn meer dan genoeg mogelijkheden voor bijvoorbeeld online salarisstroken en digitale dossiers.

Natuurlijk is het ook mogelijk om een stapje verder te gaan. Kiest u voor onze salarisserviceverwerking, dan hoeft u niet zelf te investeren in HR- en salariskennis. Of u kiest voor outsourcing. Tenslotte behoort ook outsourcing on-site nog tot de mogelijkheden. U besteedt in dat het geval het verloningsproces uit aan ons. Heeft u nog vragen, neem dan zeker contact met ons op. Zowel ons telefoonnummer als ons e-mailadres zijn te vinden op de site.

 

Volg PHOCUS op Social Media:

 

Diensten en oplossingen van PHOCUS

Talent Search | Interim en Consultancy | Implementatie | Software HR en Salaris | Uitbesteden | Processen | HR- en Salarisscan

Elzenlaan 1-B
2481 LZ Woubrugge
+31 (0)172 519 900
advies@phocus.nl