HR software

Implementeren HR software

Zoekt u een hr softwarepakket? Neem contact op met PHOCUS. Wij hebben veel ervaring met het succesvol implementeren van software. Hier zijn wij dan ook dagelijks mee bezig. Wij noemen u een aantal toonaangevende leveranciers waar wij veel vertrouwen in hebben: SAP, Exact, ADP, RAET, AFAS en Centric. Het implementeren van nieuwe software vraagt om specifieke kennis. Deze vindt u bij ons. Deze implementatie kan een extra druk op de dagelijkse gang van zaken binnen uw bedrijf leggen. Een professionele begeleiding van de HR- en salarismedewerkers is dus zeker noodzakelijk.

Implementatie software HR

Het implementeren van hr software kunt u volledig of gedeeltelijk aan ons overdragen. U kunt ook een gedeelte zelf doen. Wij zijn er dan bijvoorbeeld voor het advies, de coördinatie en we fungeren als aanspreekpunt. Met al uw vragen kunt u dan terecht bij onze specialisten. Wij gebruiken altijd een betrouwbaar implementatieplan. We bepalen aan de ene kant een blauwdruk voor hoe het nieuwe systeem eruit gaat zien en aan de andere kant maken we een plan van aanpak. Wat is er onder andere terug te vinden in dit plan?

Plan voor implementatie HR softwarepakket

In het plan van aanpak dat wij maken voor de implementatie van software hr staan onder meer de projectdoelen en de uitgangspunten genoteerd. Ook staat in dat plan de projectscope, de projectplanning, de project verantwoordelijkheden en de project documentatie. Graag kiezen we voor een prettige samenwerking met u. We werken hierbij zo effectief mogelijk. Wilt u meer weten over het implementeren van de software? U mag altijd even bellen met . Zijn telefoonnummer vindt u op onze site. Ook is het mogelijk om hem een e-mail te sturen. Uiteraard ontvangt u dan snel een reactie terug.

Diensten en oplossingen van PHOCUS

Talent Search | Interim en Consultancy | Implementatie | Software HR en Salaris | Uitbesteden | Processen | HR- en Salarisscan

Elzenlaan 1-B
2481 LZ Woubrugge
+31 (0)172 519 900
advies@phocus.nl