HR software

Implementeren HR software

Zoekt u een HR softwarepakket? Neem contact op met PHOCUS. Wij hebben veel ervaring met het succesvol implementeren van HR software. Hier zijn wij dan ook dagelijks mee bezig. Wij noemen u een aantal toonaangevende leveranciers waar wij veel ervaring mee hebben: NMBRS, SAP, Exact, ADP, RAET, AFAS, Sympa, Daywize en Centric. Het implementeren van nieuwe software vraagt om specifieke kennis. Deze vindt u bij PHOCUS. Een implementatie kan een extra druk op de dagelijkse gang van zaken binnen uw bedrijf leggen. Een professionele begeleiding van uw HR- en salarismedewerkers is dus zeker geen overbodige luxe.

Implementatie software HR

Het implementeren van HR software kunt u volledig of gedeeltelijk aan ons overdragen. Wenst u een gedeelte zelf te doen. Dan zijn wij er voor het advies, de coördinatie en we fungeren als uw aanspreekpunt. Met al uw vragen kunt u dan terecht bij onze implementatie specialisten. Voor de implementatie maken wij gebruik van een optimaal en betrouwbaar implementatieplan. Zo ontstaat er aan de ene kant een blauwdruk voor hoe de inrichting van het nieuwe systeem eruit gaat zien en aan de andere kant schrijven we een pragmatisch plan van aanpak. Wat is er onder andere terug te vinden in dit plan? Een tipje van de sluier.

 

Plan voor implementatie HR softwarepakket

In het plan van aanpak dat wij maken voor de implementatie van software HR staan onder meer de projectdoelen en de uitgangspunten. En uiteraard bevat het plan de projectscope, de projectplanning, de project verantwoordelijkheden en de project documentatie. Wij kiezen altijd voor een open en transparante samenwerking met u. We werken hierbij effectief. Wilt u meer weten over het implementeren van de software? U mag altijd even bellen met één van onze adviseurs op 0172 51 99 00. Of neem contact op. Uiteraard ontvangt u dan snel een reactie terug.

 

Volg PHOCUS op Social Media:

 

 

Diensten en oplossingen van PHOCUS

Talent Search | Interim en Consultancy | Implementatie | Software HR en Salaris | Uitbesteden | Processen | HR- en Salarisscan

Elzenlaan 1-B
2481 LZ Woubrugge
+31 (0)172 519 900
advies@phocus.nl