HRM digitalisering

HRM digitalisering

Het digitaliseren van hrm processen kost uw organisatie te veel tijd en energie? Neem contact op met de specialisten van PHOCUS. Kiest u voor ons, dan staat u er voortaan nooit meer alleen voor. Daar mag u ons aan houden. Roger Horz en Marco Wijling hebben PHOCUS opgericht. Dit was niet de start van hun loopbaan. Deze mannen hebben al een schat aan ervaring opgedaan terwijl zij werkten bij een leverancier van HR- en salarissoftware. Op een bepaald moment waren ze toe aan een volgende stap. De dynamische markt en hun ervaring speelden hierbij een belangrijke rol. In 1999 werd PayRoll Solutions opgericht.

Voor digitalisering HRM naar PHOCUS

Voor hrm digitalisering bent u bij ons op de goede plek. Bij ons vindt u specialistische kennis en zeer veel ervaring. PayRoll Solutions was een echt kennisbedrijf. We ontwikkelden salarisdiensten- en services. Door middel van interim salarisprofessionals ondersteunden we bedrijven en organisaties op het gebied van de salarisadministratie. Ook stonden we altijd klaar voor professioneel advies.

Digitaliseren HRM processen

De digitalisering van hrm vraagt om ervaring. Deze vindt u bij PHOCUS. In de tijd dat we werkten vanuit ons bedrijf PayRoll Solutions, veranderde de markt. De vraag naar specifieke oplossingen nam toe. Om die reden zijn we getransformeerd naar dienstverlener. We mogen ons nu de HR- en salarisspecialist noemen. We vonden wel dat hierbij een nieuwe bedrijfsnaam nodig was. Onze naam moest duidelijk maken wat onze diensten inhouden. Voor echte oplossingen moet u bij ons zijn. Dankzij onze naam zijn wij vandaag aan de dag een zeer veelzijdige dienstverlener. Uiteraard speelt ook onze ervaring hierbij een belangrijke rol.

Diensten en oplossingen van PHOCUS

Talent Search | Interim en Consultancy | Implementatie | Software HR en Salaris | Uitbesteden | Processen | HR- en Salarisscan

Elzenlaan 1-B
2481 LZ Woubrugge
+31 (0)172 519 900
advies@phocus.nl