Home / HRM PROGRAMMA

HRM PROGRAMMA

Heeft u advies of ondersteuning nodig op het gebied van een hrm computerprogramma? PHOCUS staat voor u klaar!

HRM programma

Heeft u advies of ondersteuning nodig op het gebied van een hrm computerprogramma? Neem dan contact op met de specialisten van PHOCUS. Wij zijn er voor een optimale ondersteuning. Dankzij onze jarenlange ervaring kennen wij de kneepjes van dit vak. We zijn al jarenlang partner van een groot aantal HR- en salarisafdelingen. Daarom hebben we ook een goed inzicht in uw softwarebehoeften. Middels onze gecertificeerde en moderne SaaS-oplossing kunnen we uw operationele en strategische processen op een doeltreffende manier ondersteunen.

Programma HRM

Door middel van een hrm programma regelen wij uw HR- en salarisproces. Dit gebeurt volledig geautomatiseerd. Uiteraard mag u erop rekenen dat u 24/7 de beschikking heeft over de juiste output, rapportages en data. Ook onderweg is dat geen enkel probleem. U gebruikt alleen de benodigde functionaliteit. Dit is mogelijk omdat HR Cloud en Payroll Cloud modulair zijn opgebouwd. Niet onbelangrijk is dat u met Payroll Cloud en HR Cloud ook de kosten van uw ICT-afdeling verlaagt.

HRM computerprogramma

Als het gaat om een programma hrm, wat zijn dan precies uw uitdagingen? Wanneer is het verstandig om gebruik te maken van onze diensten? Het zou kunnen dat u zich niet langer zorgen wilt maken over functioneel applicatiebeheer. Wellicht heeft u behoefte aan een continue actuele managementinformatie over uw personeel. Misschien staat ESS/MSS op uw agenda. Wilt u uw documenten graag opslaan in een beveiligd digitaal dossier? In al deze gevallen raden wij u aan om contact met ons op te nemen. U kunt ons bellen of mailen. Ook het invullen en versturen van ons contactformulier behoort tot de mogelijkheden. Wij zullen, na ontvangst, zo snel mogelijk zelf contact met u opnemen.

Kennismaken?

Ben je geïnteresseerd of heb je vragen? Vul dan het onderstaande formulier in, en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.