Interim HR consultant

Interim HR consultant

U wilt een tijdelijke HR consultant inhuren? Neem dan vandaag nog contact op met PHOCUS. Wij hebben ervaren consultants voor u beschikbaar. Wij bieden u consultants die zowel ervaren als NIRPA gecertificeerd zijn. Wanneer u kiest voor deze tijdelijke inzet van professionals, mag u vertrouwen op een gedegen kwaliteit gedurende de gebruiksperiode. Deze inzet is voornamelijk gericht op het borgen van kennis, uitvoering en continuïteit. Er zijn verschillende redenen waarom organisaties een tijdelijke HR consultant inhuren. Soms is er een tekort aan capaciteit. Ook kan het voorkomen dat er een gebrek is aan kennis binnen de huidige bezetting. Verder zou de implementatie wet- en regelgeving kunnen vragen om tijdelijke ondersteuning. Tenslotte gebeurt het ook regelmatig dat bedrijven advies nodig hebben over diverse inrichtingsvraagstukken. Als u een consultant inhuurt, kunt u uzelf richten op uw kernactiviteiten.

Tijdelijke HR consultant huurt u via PHOCUS

Een interim HR consultant met ervaring vindt u bij PHOCUS. Waarnaar bent u specifiek op zoek? Wij beschikken over onder andere teamleiders salaris, salaris consultants, HR-beheerders, HR en Salaris projectleiders en HR en Salaris implementatie consultants. Bent u op zoek naar specialistisch en professioneel advies op het gebied van HR en salaris? Wilt u een ervaren en deskundige medior? Neem zeker contact met ons op. U vindt ons telefoonnummer op de site. We beantwoorden graag al uw vragen. Verstuur gerust ook ons contactformulier. Als wij daarop uw persoonlijke gegevens en uw vraag lezen, nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.

 

Neem contact op

 

Tijdelijke HR consultant inhuren

De tijdelijke HR consultant die u inhuurt via PHOCUS is resultaatgericht, pragmatisch en allround. Met de tijdelijke inzet van onze HR- en salarisconsultants kiest u voor zekerheid. Deze mensen zorgen voor kennis, kunde en continuïteit. Alles is gericht op het verbeteren van de salarisadministratie. Het is geheel aan u voor welke periode u deze specialist inzet. Dit kan variëren van enkele dagen per maand tot en met een fulltime inzet. Dit geldt dan voor een afgesproken periode. Onze consultants kennen het HR- en salarisvakgebied tot in de kleinste details. Ook mag u erop vertrouwen dat ze helemaal thuis zijn in uw sector. Natuurlijk zijn ze helemaal up to date als het gaat om de sociale, fiscale en arbeidsrechtelijke wet- en regelgeving. Ook weten ze alles van uw cao en de voorkomende bedrijfsgerelateerde regelingen. Onze salaris consultants zijn ingeschreven bij het Nederlands Instituut Register Payroll Accounting. De registratie gebeurt op basis van diploma’s die behaald zijn. Elk jaar wordt er bijscholing gevolgd. Zo bent u verzekerd van kwaliteit.

 

Volg PHOCUS op Social Media:

 

Diensten en oplossingen van PHOCUS

Talent Search | Interim en Consultancy | Implementatie | Software HR en Salaris | Uitbesteden | Processen | HR- en Salarisscan

Elzenlaan 1-B
2481 LZ Woubrugge
+31 (0)172 519 900
advies@phocus.nl