Interim HR consultant

Interim HR consultant

U wilt een tijdelijke HR consultant inhuren? Neem dan vandaag nog contact op met PHOCUS. Wij hebben ervaren consultants voor u beschikbaar. Wij bieden u consultants die zowel ervaren als NIRPA gecertificeerd zijn. Wanneer u kiest voor deze tijdelijke inzet van professionals, mag u vertrouwen op een gedegen kwaliteit gedurende de gebruiksperiode. Deze inzet is voornamelijk gericht op het borgen van kennis, uitvoering en continuïteit. Er zijn verschillende redenen waarom organisaties een tijdelijke HR consultant inhuren. Soms is er een tekort aan capaciteit. Ook kan het voorkomen dat er een gebrek is aan kennis binnen de huidige bezetting. Verder zou de implementatie wet- en regelgeving kunnen vragen om tijdelijke ondersteuning. Tenslotte gebeurt het ook regelmatig dat bedrijven advies nodig hebben over diverse inrichtingsvraagstukken. Als u een consultant inhuurt, kunt u uzelf richten op uw kernactiviteiten.

Tijdelijke HR consultant huurt u via PHOCUS

Een interim HR consultant met ervaring vindt u bij PHOCUS. Waarnaar bent u specifiek op zoek? Wij beschikken over onder andere teamleiders salaris, salaris consultants, HR-beheerders, HR en Salaris projectleiders en HR en Salaris implementatie consultants. Bent u op zoek naar specialistisch en professioneel advies op het gebied van HR en salaris? Wilt u een ervaren en deskundige medior? Neem zeker contact met ons op. U vindt ons telefoonnummer op de site. We beantwoorden graag al uw vragen. Verstuur gerust ook ons contactformulier. Als wij daarop uw persoonlijke gegevens en uw vraag lezen, nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.

Tijdelijke HR consultant inhuren

De tijdelijke HR consultant die u inhuurt via PHOCUS is resultaatgericht, pragmatisch en allround. Met de tijdelijke inzet van onze HR- en salarisconsultants kiest u voor zekerheid. Deze mensen zorgen voor kennis, kunde en continuïteit. Alles is gericht op het verbeteren van de salarisadministratie. Het is geheel aan u voor welke periode u deze specialist inzet. Dit kan variëren van enkele dagen per maand tot en met een fulltime inzet. Dit geldt dan voor een afgesproken periode. Onze consultants kennen het HR- en salarisvakgebied tot in de kleinste details. Ook mag u erop vertrouwen dat ze helemaal thuis zijn in uw sector. Natuurlijk zijn ze helemaal up to date als het gaat om de sociale, fiscale en arbeidsrechtelijke wet- en regelgeving. Ook weten ze alles van uw cao en de voorkomende bedrijfsgerelateerde regelingen. Onze salaris consultants zijn ingeschreven bij het Nederlands Instituut Register Payroll Accounting. De registratie gebeurt op basis van diploma’s die behaald zijn. Elk jaar wordt er bijscholing gevolgd. Zo bent u verzekerd van kwaliteit.

Diensten en oplossingen van PHOCUS

Talent Search | Interim en Consultancy | Implementatie | Software HR en Salaris | Uitbesteden | Processen | HR- en Salarisscan

Interim HR Consultant

Op zoek naar een interim HR consultant?

Bent u op zoek naar tijdelijke ondersteuning op uw HR afdeling en werkt u met de software van
ADP, RAET, AFAS, Nmbrs, SAP, Talentsoft, Sympa, Workday, Exact, Centric, PointlogicHR, Loket, Unit4 en SD Worx?
PHOCUS heeft voor u ervaren interim HR consultants beschikbaar.

Een HR consultant inhuren

De wereld om ons heen veranderd en wordt complexer. Denk aan de aanhoudende wijzigingen in ons HR vakgebied en administratie en ook internationalisering. Daar komt bij de behoefte van werkgevers én werknemers aan flexibiliteit. Hierdoor neemt de vraag naar maatwerkoplossingen toe en zijn standaard oplossingen niet langer dé oplossing. De interim HR consultant  voorziet in deze behoeften.

Door de flexibilisering en ook de steeds beter wordende technologie en informatie zien we organisaties automatiseren, digitaliseren en medewerkers verder professionaliseren. Om gewoon je werk te doen wordt er steeds meer van je gevraagd. We wíllen immers alles uit de situatie en uit onszelf halen. Dat ook de HR professional uitgedaagd worden, past dan ook bij de huidige tijdgeest. Een oplossing die in ieder geval past is werken als, of met een, interim HR professional.

Zie ook: Interim Salarisadministrateur

BEN JE INTERIM HR CONSULTANT OF BEN JE OP ZOEK VOOR JE ORGANISATIE NAAR EEN INTERIM HR CONSULTANT?

hr en salaris 2

Het zeer belangrijk dat iedere organisatie een perfecte HR afdeling heeft. Het totaal aan Human Capital en de hierbij behorende tarieven zijn vaak de grootste kostenpost binnen organisaties.

Een perfecte HR afdeling staat of valt bij het uitvoeren van haar missie om de strategische doelen van de organisatie te behalen. Zo zorgt zij voor de instroom van de juiste mensen, onboarding, draagt bij aan “binden en boeien” van de huidige werknemers, ontwikkeling, informeert het de directie over het Human Capital, etc.  De visie, kennis, ervaring en passie van de HR consultant die hieraan werkt heeft een directe bijdrage aan het resultaat van de organisatie.

 

Daarom maken we ons hard voor het juiste talent op de juiste plaats, een perfecte match! Niet zelden is deze perfecte match in de vorm van een interim HR consultant.

BEN JIJ INTERIM HR CONSULTANT?

Allround, pragmatisch en resultaatgericht

slider_img3

Ben je een HR professional en werk je op interim basis? Dan ben jij opzoek naar die interim klus waar je iedere dag met plezier naartoe gaat. Een opdracht waar jij je kennis en passie mag toepassen en waar je kunt uitblinken door je ervaring te delen.

Door onze prachtige portefeuille met opdrachtgevers hebben we altijd snel een ideale HR’klus’ voor je.

OPZOEK NAAR EEN INTERIM HR CONSULTANT? 

Heeft uw organisatie tijdelijke behoefte aan ervaring, kennis en kunde? Of heeft u tijdelijk ondersteuning nodig op de HR afdeling en/of -administratie? Maak dan gebruik van onze interim HR consultants. Snel een ideale match is niet altijd eenvoudig. Want een goede interim HR consultant zit nooit lang zonder werk. We doen er alles aan om de continuïteit van jouw HR afdeling perfect te borgen.

Een interim HR consultant heeft u  bij PHOCUS snel en eenvoudig geregeld.

Wilt u meer weten over het tijdelijk inhuren van een interim HR consultant? Neem vrijblijvend contact op met Roger Horz via 0172 – 51 99 00 of advies@phocus.nl.

Diensten en oplossingen van PHOCUS

Talent Search | Interim en Consultancy | Implementatie | Software HR en Salaris | Uitbesteden | Processen | HR- en Salarisscan

Elzenlaan 1-B
2481 LZ Woubrugge
+31 (0)172 519 900
advies@phocus.nl