Home / INTERIM SALARIS CONSULTANT

INTERIM SALARIS CONSULTANT

Behoefte aan een tijdelijke salarisadministrateur? Onze salarisadministrateurs staan voor u klaar!

Interim salaris consultant

U wilt een tijdelijke salarisadministrateur inhuren? Neem dan contact op met PHOCUS. Voor welke periode heeft u een consultant nodig? Wilt u dat deze specialist elke dag in uw bedrijf aanwezig is of vindt u het prettiger wanneer dit een aantal dagen per maand is? U kunt dit helemaal zelf aangeven. Deze keuze is natuurlijk ook afhankelijk van de reden waarom u een consultant inhuurt. Wij hebben ervaren salaris consultants voor u beschikbaar. De interim salarisadministrateur  is NIRPA gecertificeerd. U mag vertrouwen op kwaliteit en betrouwbaarheid.

Heeft u op het moment een tekort aan capaciteit? Bel ons direct nog om te overleggen of wij op korte termijn een consultant voor u beschikbaar hebben. Wellicht is de bezetting geen probleem, maar heeft u op dit moment behoefte aan tijdelijke kennis binnen uw team. Ook dit is een reden om een expert in te zetten. Is het u meer te doen om advies over bepaalde inrichtingsvraagstukken? Wij staan graag voor u klaar. Het voordeel van het inhuren van een specialist is dat u zichzelf kunt bezighouden met uw kernactiviteiten en andere interne projecten.

Tijdelijke salarisadministrateur

Een interim Salaris consultant met kennis van zaken vindt u bij PHOCUS. Huurt u een van onze salarisadministrateurs in , dan bent u gegarandeerd verzekerd van kennis, ervaring, continuïteit en kwaliteit. Onze salarisadministrateurs hebben een medior en senior kennis- en werkniveau. Neem snel contact met ons op. U vindt op onze website het telefoonnummer waarop u ons kunt bereiken. U mag ook altijd een e-mail sturen. Wij laten dan zo spoedig mogelijk van ons horen. Wellicht vindt u het handig om ons contactformulier te gebruiken. Wij vinden het prettig als u dit zo volledig mogelijk invult. Heeft u dit formulier verzonden, dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.

Tijdelijke salarisadministrateur inhuren

Een tijdelijke salarisadministrateur die u inhuurt via PHOCUS heeft alle diploma’s die nodig zijn en is NIRPA gecertificeerd. Ook wordt er jaarlijks bijscholing gevolgd. Op deze manier zorgt de administrateur voor een absolute verbetering van uw administratie. Er is kennis van de kleinste details van het salarisvakgebied. Ook uw sector is niet onbekend voor onze specialisten. Gaat het om sociale en fiscale wet- en regelgeving, dan mag u erop vertrouwen dat de consultant hier alles van weet. Onze consultants staan ingeschreven bij het Nederlands Instituut Register Payroll Accounting. Dit gebeurt op basis van de behaalde diploma’s. Wilt u meer weten? Vrijblijvend contact opnemen mag altijd.

Kennismaken?

Ben je geïnteresseerd of heb je vragen? Vul dan het onderstaande formulier in, en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.