Interim Salaris consultant

Interim salaris consultant

U wilt een tijdelijke salarisadministrateur inhuren? Neem dan contact op met PHOCUS. Voor welke periode heeft u een consultant nodig? Wilt u dat deze specialist elke dag in uw bedrijf aanwezig is of vindt u het prettiger wanneer dit een aantal dagen per maand is? U kunt dit helemaal zelf aangeven. Deze keus is natuurlijk ook afhankelijk van de reden waarom u een consultant inhuurt. Wij hebben ervaren salaris consultants voor u beschikbaar. Ze zijn NIRPA gecertificeerd. U mag vertrouwen op kwaliteit en betrouwbaarheid. Heeft u op het moment een tekort aan capaciteit? Bel ons vandaag nog om te overleggen of wij op korte termijn een consultant voor u beschikbaar hebben. Wellicht is de bezetting geen probleem, maar heeft u op dit moment een gebrek aan kennis binnen uw team. Dit is een goede reden om een expert in te zetten. Is het u meer te doen om advies over bepaalde inrichtingsvraagstukken? Wij staan graag voor u klaar. Het voordeel van het inhuren van een specialist is dat u zichzelf kunt bezighouden met uw kernactiviteiten.

Tijdelijke salarisadministrateur

Een interim Salaris consultant met kennis van zaken vindt u bij PHOCUS. Huurt u een van onze mensen, dan bent u gegarandeerd verzekerd van kwaliteit. Zoekt u een salarisadministrateur met veel ervaring? Neem snel contact met ons op. U vindt op onze website het telefoonnummer waarop u ons kunt bereiken. U mag ook altijd een e-mail sturen. Wij laten dan zo spoedig mogelijk van ons horen. Wellicht vindt u het handig om ons contactformulier te gebruiken. Wij vinden het prettig als u dit zo volledig mogelijk invult. Heeft u dit formulier verzonden, dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.

Tijdelijke salarisadministrateur inhuren

Een tijdelijke salarisadministrateur die u inhuurt via PHOCUS heeft alle diploma’s die nodig zijn. Ook wordt er jaarlijks bijscholing gevolgd. Op deze manier zorgt de administrateur voor een absolute verbetering van uw administratie. Er is kennis van de kleinste details van het salarisvakgebied. Ook uw sector is niet onbekend voor onze specialisten. Gaat het om sociale en fiscale wet- en regelgeving, dan mag u erop vertrouwen dat de consultant hier alles van weet. Onze consultants staan ingeschreven bij het Nederlands Instituut Register Payroll Accounting. Dit gebeurt op basis van de behaalde diploma’s. Wilt u meer weten? Vrijblijvend contact opnemen mag altijd.

Diensten en oplossingen van PHOCUS

Talent Search | Interim en Consultancy | Implementatie | Software HR en Salaris | Uitbesteden | Processen | HR- en Salarisscan

Elzenlaan 1-B
2481 LZ Woubrugge
+31 (0)172 519 900
advies@phocus.nl