Loonadministratie software

Loonadministratie software

Voor een loonadministratie softwarepakket bent u bij PHOCUS aan het goede adres. Voor een optimale ondersteuning van operationele processen moet u bij ons zijn. Al jarenlang zijn wij partner van een groot aantal salarisafdelingen. Dit zorgt voor een schat aan kennis en ervaring. Ook voor uw organisatie kunnen wij het verschil maken. Wij kennen uw loonadministratie software als geen ander. We passen onze moderne SaaS-oplossingen toe en zo ondersteunen we ook uw strategische processen.

Uitmuntende software loonadministratie

Met onze loonadministratie software regelen we het salarisproces volledig automatisch. Payroll Cloud en HR Cloud zijn modulair opgebouwd. Zo gebruikt u alleen de functies die u nodig heeft. Neem contact met ons op en we vertellen u over alle mogelijkheden. Met behulp van onze software heeft u continue de beschikking over de juiste data, rapportages en output. Dit geldt zelfs voor de momenten dat u onderweg bent. Een ander voordeel van deze software is dat u door Payroll Cloud en HR Cloud de kosten verlaagt. We hebben het dan voornamelijk over de kosten van beveiliging, ICT-afdeling, functioneel beheer en onderhoud.

HR Cloud en loonadministratie softwarepakket

Voor uw software loonadministratie kunt u gebruikmaken van de HR Cloud. Deze is snel beschikbaar. Daarnaast is de HR Cloud helemaal ingericht voor uw HR-processen. Heeft u speciale eisen en wensen? Laat het weten en wij gaan het voor u regelen. Waar kunt u onder meer aan denken? Personeelsplanning, rapportages, opleiding, training, organogrammen en competentie management. Als het gaat om Payroll Cloud, dan leveren wij dit samen met HR Cloud of standalone. Payroll Cloud is de ideale salarisoplossing voor de Nederlandse markt. Elke periode worden de salarissen berekend voor zowel Profit als Non-Profit sectoren. Natuurlijk kan er tot in de kleinste details rekening gehouden worden met specifieke regelingen die van toepassing zijn op uw bedrijf. PHOCUS is er voor implementatie en voor beheer. Neem vandaag nog contact met ons op. U kunt ons bellen of mailen.

 

Neem contact op

 

Volg PHOCUS op Social Media:

 

Diensten en oplossingen van PHOCUS

Talent Search | Interim en Consultancy | Implementatie | Software HR en Salaris | Uitbesteden | Processen | HR- en Salarisscan

Elzenlaan 1-B
2481 LZ Woubrugge
+31 (0)172 519 900
advies@phocus.nl