Salarisadministrateur

Geplaatst op 06 June 2019

BINNEN PHOCUS ZIJN WIJ OP ZOEK NAAR JOU!
“DE INTERIM SALARISADMINISTRATEUR”

 

JIJ

Iedere keer een kijkje in een nieuwe keuken.
Als interim salarisadministrateur heb je steeds een afwisselende werkplek. Je vindt het prettig om op verschillende locaties bij onze opdrachtgevers aan het werk te gaan.
Klanten staan vaak te springen om jouw komst! Jij brengt immers de ervaring, hulp en kennis die zij nodig hebben. Jij houdt van actie: er moeten deadlines worden gehaald, processen worden geoptimaliseerd, je vervangt een zieke medewerker of de afdeling heeft het erg druk waardoor zij jouw ondersteuning hard nodig hebben.

Als Salarisadministrateur doe jij waar je het beste in bent: salarissen verwerken, uiteraard inclusief controle op het naleven van snel veranderende wet- en regelgeving. Jij weet wat daar bij komt kijken. Je vindt het fijn om je klant pro-actief te kunnen adviseren, om salarisadministratieprocessen onder de loep te nemen en, als er kansen liggen, daar werk van te maken.
Je houdt er van om jouw diverse specialismen bij elkaar te brengen om synergie te realiseren zodat onze klanten daar de vruchten van mogen plukken. Initiatief tonen wordt gewaardeerd!

WIJ

PHOCUS wordt gevormd door de mensen die er werken. Door te investeren in kennis en ondernemerschap werken bij ons professionals die oog hebben voor het leveren van kwaliteit en vernieuwende oplossingen. Al meer dan 20 jaar helpen wij organisaties hun HR- en/of salarisdoelstellingen te realiseren.

Onze mensen zijn goed opgeleid, hebben kennis van HR- en salarisprocessen en van HR- en salarisapplicaties. Hierdoor kunnen zij en jij zelfstandig een HR- en/of salarisadministratie voeren bij onze opdrachtgevers en waar nodig adviseren.

Naast de uitvoering van de administratie zijn onze professionals actief bij o.a;

  • implementatie van HR- en Salarissoftware,
  • (deel)projecten voor implementaties zoals: Employee Self Service, Manager Self Service, Digitaal HR dossier,
  • procesbeschrijving en procesoptimalisaties,
  • implementatie van nieuwe wetgeving,
  • ect.

WIJ BIEDEN

Wat wij bieden is een hele uitdagende functie met interessante arbeidsvoorwaarden, waaronder een prima beloning en een leaseauto. Daarnaast stimuleren wij ontwikkelings- en doorgroeimogelijkheden.  Als salarisadministrateur is er direct de mogelijkheid om volop zelfstandig aan de slag te gaan. Natuurlijk gaat dit alles gepaard met een compleet op jou aangepast onboarding programma.

WIJ VERWACHTEN

  • MBO niveau of hoger, PDL in je achterzak, liefst vergezeld door een VPS
  • 3+ jaar relevante ervaring
  • Goed procesmatig inzicht en een continue verbeterdrive
  • Doorgroeiambities zijn welkom, communicatieve kwaliteiten onmisbaar
  • Comfortabel met cijfers en software.

CONTACT

Voor inhoudelijke informatie over de functie kun je contact opnemen met Hatice Demir van HR of direct met één van de directieleden Marco Wijling via telefoonnummer +31(0)172 51 9900.
Mailen naar Marco mag natuurlijk ook: m.wijling@phocus.nl

 

Bronnen:

Terug naar boven
Elzenlaan 1-B
2481 LZ Woubrugge
+31 (0)172 519 900
advies@phocus.nl